Larisa Drăgulescu a luat o decizie radicală. Ce se întâmplă cu contul său de Onlyfans după ce ANAF a anunțat controale aspre (Exclusiv)

Cătălina Burghelea 16.10.2022, 15:42

Larisa Drăgulescu face furori pe platformele dedicate adulților, fiind considerată „Regina din România” a aparițiilor porno. Faima din mediul online îi rotunjește considerabil veniturile, dar spune că nu-și face griji din cauza Fiscului,  pe tema plății taxelor datorate. „Tocmai de aceea am angajat o contabilă care se ocupă de administrarea câștigurilor și impozitelor pe care le am de plătit și totul decurge foarte bine”, a declarat vedeta, în exclusivitate pentru Playtech-Impact.

Larisa Drăgulescu face bani frumoși din Onlyfans. ANAF s-a sesizat

Fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu pare că nu duce grija zilei de mâine, din moment ce a dat lovitura pe site-ul dedicat adulților. „Regina din România” a aparițiilor pe Onlyfans nu se teme după anunțul celor de la ANAF că vor fi luate la control conturile tuturor celor ce lucrează în acest sistem online.

Ce spune vedeta TV despre razia Fiscului

Roșcata susține că, încă din primul moment de când a început colaborarea cu acest canal pentru adulți, și-a plătit impozitele datorate la stat.

„Nu am niciun fel de emotie pe treaba asta anunțată de cei de la ANAF. Eu sunt cu taxele si impozitele plătite la zi. Nu fac niciodată chestiuni de genul ăsta, cum ar fi să uit să-mi plătesc datoriile la stat. Tocmai de aceea am angajat o contabilă care se ocupă de administrarea câștigurilor și impozitelor pe care le am de plătit și totul decurge foarte bine”, a explicat Larisa Drăgulescu pentru Playtech.ro.

Potrivit spuselor sale, nu a încercat niciodată să păcălească autoritățile fiscale, dar recunoaște că impozitele pe care le are de plătit nu sunt deloc mici: „Mi se pare normal ca atunci când câștigi niște bani, să-ti plătești și taxele. Nu vă pot spune însă suma cu exactitate, fiindcă nu m-a preocupat niciodată asta. Țin să fie plătite la timp, asta sigur! În plus, sumele pe care le câștig în fiecare lună variază și atunci e normal ca și taxele să fie altele. Dar vă pot spune că impozitele nu sunt mici, cu siguranță mai mult de zece sau cinsprezece procente din câștigul meu lunar!”.

Postările sexy au mare succes

În urmă cu ceva timp, aceeași Larisa Drăgulescu declara, pentru Impact.ro, că actualul ei loc de muncă îi permite să câștige sume lunare frumușele, în condițiile în care multă lume traversează o perioadă economică dificilă. Acum, vedeta a evitat să avanseze o sumă medie lunară, precizând doar că „treaba îi merge la fel de bine”.

„Una peste alta, în funcție de numărul de fani și de ideile tale puse în practică, ești plătită mai mult sau mai puțin. Și desigur, depinde și de aprecierile celor îți accesează contul. Eu primesc bani aproape zilnic. Nu pot să vă spun o sumă exactă, dar pot adăuga că au existat luni cu 5.000 de euro sau altele în care am fost plătită dublu, adică 10.000 de euro”, relata ea în primăvara acestui an.

Proces de verificare a conturilor românilor

Recent, Agenția Națională de Administrare Fiscală a anunțat un amplu proces de verificare a conturilor românilor care colaborează cu OnlyFans. Decizia ar fi fost luată de ANAF din cauza bănuielii că o serie de români implicați în afaceri cu acest tip nu-și declară veniturile reale obținute, evitând plata taxelor și impozitelor datorate statului român.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...