O româncă din Timișoara a ajuns stăpână peste Statuia Libertății. Iasmina a dat lovitura în America

Mihnea Tălău 19.03.2023, 14:22
O româncă din Timișoara a ajuns stăpână peste Statuia Libertății. Iasmina a dat lovitura în America

O tânără din Timișoara a devenit celebră după ce s-a îndrăgostit de un milionar american care are în proprietate cel mai important obiectiv turistic din Statele Unite ale Americii, Statuia Libertății. Cei doi s-au căsătorit și acum se pregătesc să devină părinți a doua oară.

Stăpână peste Statuia Libertății din New York

Iasmina Milutinovici-Hill (30 de ani) şi Bradford Aaron Hill (63 de ani) s-au căsătorit în vara anului 2018, la Rainbow Room, spațiu din celebrul zgârie-nori 30 Rockefeller Plaza din New York.

„Ne-am întâlnit la muncă şi ne zâmbeam de fiecare dată când ne intersectam. Într-o zi şi-a făcut curaj şi m-a invitat la un concert al cântăreţei Katy Perry. M-am simţit uimitor cu un bărbat care este cu mult mai în vârstă decât mine“, a declarat timișoreanca.

Ei sunt  în culmea fericirii, căci se pregătesc să devină părinţi a doua oară. Cei doi mai au un băieţel superb, Michael, în vârstă de 2 anişori. Iasmina se află acum în România, împreună cu băiețelul ei, Michael, și a dezvăluit cum l-a anunțat pe milionar că va deveni tătic pentru a doua oară, scrie Click.ro.

Sunt însărcinată. Suntem foarte fericiţi, încercăm de aproape un an. Este o binecuvântare, doamne ajută! A fost aproape din greşeală, când am zis că gata, o lăsăm baltă, m-am apucat de sport şi brusc au apărut două linii. El a rămas cu gura căscată când a văzut testul. Este un miracol. Ştiu sexul, dar nu vreau să-l zic pentru că am o superstiţie, dar este exact ce mi-am dorit. M-am gândit şi la nume, dar nu vă spun. A fost o sarcină grea la început, am avut greţuri, iar acum mă cam doare spatele. Este o sarcină mai grea decât prima, dar psihic sunt mai liniştită”, a spus Iasmina.

Ultima soție a milionarului și face Iasminei zile fripte

Ea spune că cea de-a treia soție îi face zile fripte, trimițându-i și acum mesaje de amenințare.

„Mai avem certuri, din trecutul lui. Avem șapte ani împreună. El a avut trei soții. Ultima soție îmi face zile fripte. Îmi zice că stau cu el pentru bani. Și lui îi zice: ce stai cu una așa tânără! Eu am fost împreună cu el și când ei erau în proces de divorț. M-a prins la înaintare și m-a chemat și la procesul de divorț. Eu sunt a patra soție. Cea de-a treia soție e mai cârcotașă, celelalte două sunt ok. O duce bine ea.

E bine să te căsătorești în New Jersey, pentru că primești mulți bani la divorț. Când am fost acum, de curând, în Bahamas, cu copiii lui din casnicia cu ea, a luat foc. Soțul meu nu a putut să vină pentru că nu a făcut testul Covid. El nu a vrut să-i zică că merg doar eu cu copii lor și cu băiatul nostru. Mă înțeleg cu fiul ei, cu fata nu prea mă înțeleg că e manipulată de ea. M-a amenințat că am scos copiii ilegal din țară. Am trimis filmări cu noi să-i demonstrez că sunt bine. Ea are 50 de ani. El a divorțat de ea pentru că a fost foarte nefericit. Nu a divorțat din cauza mea”, a declarat Iasmina, la Pro TV.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...