O recunoști pe fetița din imagine? Acum este o mare vedetă, cunoscută de toți românii

Olteanu Mariana 05.08.2023, 10:42

Tuturor ne place ca, din când în când, să ne uităm la fotografiile vechi cu noi. Prin intermediul acestora, putem să ne aducem aminte de anumite momente importante din viața noastră. Rabat de la acest obicei nu fac nici măcăr vedetele. Printre celebritățile care au decis să deschidă cutia cu amintiri în compania fanilor se numără și Andreea Marin. Cum arată îndrăgita prezentatoare?

Cum arăta Andreea Marin în copilărie?

Recent, Andreea Marin a făcut publice mai multe fotografii cu ea de când era mică. Zâna surprizelor a simțit nevoia de a împărtăși cu fanii ei acest lucru. Tunsă scurtă, cu o ținută casual, cunoscuta prezentatoare este surprinsă în timp ce cântă la pian. De pe fața acesteia, nu lipsește nici zâmbetul, semn că vedeta se bucură de moment.

Te-ar putea interesa și: Imagini incredibile cu Andreea Marin. Vedeta a pierdut lupta cu kilogramele în plus, detaliul care s-a observat imediat

Ce mesaj a transmis vedeta?

Fotografiile au fost postate în mediul online. Alături de acestea, zâna surprizelor a scris și un mesaj foarte emoționant. Andreea Marin a mărturisit că îi este dor de anumite persoane care sunt îngeri acum.

„Am petrecut 10 ore cu mine și amintirile dragi. Am deschis cutii de scrisori păstrate de la cei ce-mi sunt îngeri acum, m-am întors în timp, am retrăit întâmplările care ne-au legat și m-au făcut să fiu omul de azi…

Am făcut ordine în miile de fotografii adunate într-o viață și mi-am dat seama că am amânat atât, pentru că îmi era teamă să revăd cu inima oamenii dragi ce nu mai sunt, să realizez că nu mai e nimeni mai vârstnic decât mine pe care să-l pot suna și să cer un sfat la nevoie, trebuie să fiu puternică și să mă bazez pe mine, să ofer eu sprijinul meu când e nevoie de el, dar nu am cui să-l cer, decât în rugile mele, căci bunii mei de odinioară nu mai sunt…”, a scris Andreea Marin.

Te-ar putea interesa și: Andreea Marin, primele dezvăluiri despre cum a fost înșelată de Ștefan Bănică. „S-a văzut ce am ales”

Fotografiile au fost apreciate de un număr mare de persoane. În rubrica de comentarii, internauții au transmis numai gânduri bune. Andreea Marin se numără printre cele mai îndrăgite vedete. De-a lungul timpului, îndrăgita prezentatoare a reușit să arate că poate face față oricărei situații. Indiferent de provocarea întâmpinată, artista a reușit să treacă peste.

Te-ar putea interesa și: Imagine rară cu Andreea Marin. Vedeta și-a etalat noua siluetă în costum de baie. Cum arată acum

Urmăriți Impact.ro și pe