Imagini incredibile cu Andreea Marin. Vedeta a pierdut lupta cu kilogramele în plus, detaliul care s-a observat imediat

Beatrice Dumitru 20.06.2023, 18:27
Imagini incredibile cu Andreea Marin. Vedeta a pierdut lupta cu kilogramele în plus, detaliul care s-a observat imediat

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite vedete din România și se bucură de o mare popularitate. De câteva luni a dispărut de pe “sticlă”, iar când apare în public o face doar în compania iubitului ei, Adrian Brîncoveanu. Aceasta nu mai are silueta de altădată și se vede că a pierdut lupta cu kilogramele. Cum a fost surprinsă Andreea Marin.

Cum arată Andreea Marin

Andreea Marin are o relație de aproape șase ani cu Adrian Brîncoveanu și este foarte fericită. Zilele trecute, ea și iubitul au fost surprinși în zona de nord a Capitalei pentru a lua masa, ocazie cu care s-a putut observa că fosta ”Zână a Surprizelor” a cam pierdut lupta cu kilogramele.

Andreea Marin și Adrian Brîncoveanu au luat masa la un restaurant de lux și s-au răsfățat cu preparate alese, fiind super relaxați. Fosta prezentatoare TV și-a potolit setea cu o limonadă, în timp ce iubitul său s-a delectat cu câte o țigaretă fină. După masă, aceștia au făcut și o scurtă plimbare, ținându-se de mână ca doi îndrăgostiți. Atunci s-a văzut că Andreea Marin are câteva kilograme în plus. Foto AICI.

Imagini incredibile cu Andreea Marin. Vedeta a pierdut lupta cu kilogramele în plus, detaliul care s-a observat imediat
Adrian Brancoveanu si Andreea Marin.

Andreea Marin, despre iubitul său

După trei divorțuri, Andreea Marin trăiește o poveste de dragoste cu Adrian Brîncoveanu de mai bine de cinci ani. Cei doi au făcut mari sacrificii pentru a-și păstra relația și timp de doi ani au făcut naveta pentru a se vedea, deoarece, la momentul respectiv, bărbatul locuia în Africa, fiind consulul României în Libia. Lucrurile merge foarte bine între ei, iar Andreea Marin a mărturisit că a meritat așteptarea.

“Trăim împreună și ne construim o viață unul alături de celălalt și e tare frumos. Nu vreau să intru în detalii, pentru că vreau să păstrez intimitatea noastră, dar, pe de altă parte, a meritat așteptarea. Construim și fizic și construim o viață împreună”, a declarat, în urmă cu mai multe luni, Andreea Marin.

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori: cu Cristian Gheorghiță (1995-1998), Ștefan Bănică junior (2006-2013), alături de care are o fiică, Ana Violeta, și Tuncay Ozturk (2014-2017). Însă vedeta nu respinge ideea de a ajunge pentru a patra oară în fața altarului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...