O primăriță din România a dansat cu patos pe o masă dintr-un local, înconjurată de colegii ei. Momentul a făcut furori VIDEO

Stan Filon / 24.10.2020, 15:25
O primăriță din România a dansat cu patos pe o masă dintr-un local, înconjurată de colegii ei. Momentul a făcut furori VIDEO

O primăriță din județul Bihor a ajuns în atenția tuturor localnicilor, dar și a polițiștilor, imediat după ce a câștigat mandatul de edil al localității Brusturi. Chiar dacă pe timpul votului s-a ținut cont de pandemia de coronavirus, iar votanții au purtat măști de protecție și s-au dezinfectat de mama focului, altfel au stat lucrurile noaptea, după aflarea rezultatelor.

Dosar penal pentru o primăriță din Bihor care a uitat de distanțarea socială și a petrecut după câștigarea alegerilor

Candidata PSD Livia Bârlău a aflat că a câștigat alegerile locale, așa că s-a dezlănțuit alături de echipa sa de campanie. Nu s-a mai ținut cont de nicio distanțare socială, iar măștile au fost lăsate prin mașini. Echipa victorioasă a mers la cârciuma din sat, unde a încins o petrecere adevărată, udată din plin cu alcool.

Noua primăriță s-a urcat pe masa de biliard din local și a început să danseze, în aplauzele echipei sale de campanie electorală. A dansat și a desfăcut sticle de șampanie, iar susținătorii săi s-au bucurat alături de ea și au aplaudat-o. Mai mult, aceasta a dansat pe melodia Vărului Săndel, ”Asta-i primărița”.

O primarita a dansat pe masa, dupa ce a castigat alegerile
O primarita a dansat pe masa, dupa ce a castigat alegerile

Femeia s-a urcat pe masa de biliard și a dansat de mama focului

Petrecerea s-a întins până spre dimineață, însă de-abia a doua zi a ajuns și la urechile polițiștilor din localitatea cheful dat de noua primăriță. cu toții trec acum pe la Poliția pentru a da cu subsemnatul, după ce s-au distrat pe timp de coronavirus, scrie ebihoreanul.ro, unde puteți vedea și filmarea.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, atât şefa Primăriei, cât şi invitaţii ei urmând să treacă pe la sediul Poliţiei pentru a da explicații serioase.

În acest timp, criza sanitară din România se adâncește. Până astăzi, 24 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 205.793 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.761 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Până sâmbătă, 6.318 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI