Cum se distrează Andra, acasă, cu familia sa. Rar o văd fanii pe artistă în această ipostază

Rădulescu Valentin 24.06.2020, 20:33

Andra Măruță este clar una dintre vedetele care suferă enorm în perioada de pandemie. Totodată, artista nu lasă timpul să treacă și profită din plin de tot timpul liber din ultima perioadă cu familia. Așadar, a început să facă activități în care rar este văzută.

Cum se distrează Andra împreună cu familia?

Din cauza restricțiilor impuse de autorități și distanța socială care este absolut necesară, Andra are mult mai mult timp de petrecut cu familia din cauza amânărilor de concerte. Artista nu pierde deloc timpul și găsește să facă cât mai multe activități. Recent, Andra a postat un story pe pagina sa de Instagram în care dansează alături de cei mici, dar și o fotografie în care ne arată cum își petrece ea timpul liber. Mai mult, artista iubește natura, iar stilul ei de viață sănătos o ajută să se mențină în formă.

„Cum salvăm noi planeta? Nu avem superputeri, așa că facem pași mici: contează fiecare zi, fiecare copac plantat, fiecare tricou din bumbac reciclat! Azi, ne-am relaxat împreună, în natură”, este mesajul artistei atașat la o fotografie în care se află lângă familia ei.

Cum se distrează Andra, acasă, cu familia sa. Rar o văd fanii pe artistă în această ipostază
Cum se distrează Andra, acasă, cu familia sa. Rar o văd fanii pe artistă în această ipostază

Andra așteaptă cu nerăbdare să își reia activitatea

Se vede că Andra este o fire foarte activă și iubește enorm ceea ce face. Din acest motiv suferă și foarte mult, deoarece pandemia nu îi permite să mai țină concerte. De astfel, Andra a publicat și un mesaj în care ne mărturisește că abia așteaptă să plece din nou într-un turneu. Mai mult, fanii artistei au început să îi trimită mesaje în care spun cât de dor le este de concertele susținute de ea și de energia pe care o transmite.

„De Ziua Iei ?? , vă urez să aveți pe masă mâncare cu gust bun, după rețeta bunicii, și să ascultați o doină. Eu, recunosc, mi-e dor de muzica românească și abia aștept să plec iar în turneu cu „Tradițional”!”, este mesajul vedetei transmis pe rețelele de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe