O nouă televiziune în România. Nu s-a mai văzut aşa ceva la noi în ţară

Iancu Andreea 16.03.2022, 21:19
O nouă televiziune în România. Nu s-a mai văzut aşa ceva la noi în ţară

Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a anunțat o nouă televiziune în România. Aceasta urmează să se lanseze în curând și vine cu o premieră în domeniu. Postul va putea fi urmărit de către toți românii, aceștia putând să descopere programul televiziunii în lunile următoare. Aceasta este prima televiziune de acest gen din România.

Se lansează o nouă televiziune în România

Fanii programelor de televiziune din România urmează să fie surprinși de un nou proiect, aprobat recent de către Consiliul Național al Audiovizualului. Aceasta este o televiziune în premieră în țara noastră, menită să aducă un suflu nou în piața programelor din branșa sa. Postul Disco Mix a primit deja de la CNA licența audiovizuală și urmează să difuzeze muzică disco pentru publicul din România.

Acest nou post de televiziune urmează să fie transmis în întreaga țară și ar putea fi urmărit chiar începând cu lunile următoare, potrivit declarațiilor făcute de către membrii CNA. Postul Disco Mix este deținut de către Best Mixmedia, societatea al cărui proprietar este Laurențiu Megelea și care urmează să opereze televiziunea.

„Am vrea să pornim proiectul în câteva luni de zile, pentru că vrem să ne legăm de un eveniment al muzicii disco”, le-a spus Megelea membrilor CNA, potrivit paginademedia.ro.

O televiziune nouă se va lansa în România
Postul Disco Mix urmează să se lanseze în România

Proiectul beneficiază de o investiție de peste 70.000 de euro. Ce spune proprietarul postului despre noua televiziune

Televiziunea a primit acordul CNA, după ce membrii instituției au analizat proiectul depus de către proprietar. Postul Disco Mix va fi lansat în România în urma unei investiții estimate la 74.000 de euro și se dorește să aducă un alt aer nișei în care se situează, printre programele muzicale difuzate de rețelele de cablu. Proprietarul Laurențiu Megelea a menționat că a descoperit această oportunitate pe care urmează să o fructifice, apelând la unele case de muzică pentru preluarea diferitelor videoclipuri specifice genului muzical disco.

„Programul vrea să vină pe piaţa audiovizuală pe o nişă pe care am descoperit o ca fiind liberă şi dat fiind faptul că avem o experienţă de mulţi ani în industria aceasta de media, considerăm că putem realiza acest proiect. Suntem în discuţii cu diverse case de muzică pentru a prelua diferite videoclipuri.”

Bestmix Media este o societate pe care Laurențiu Megelea o deține în proporție de 95%, dar și de Ioana Zamfir, pentru restul de 5%. Aceasta operează șapte licențe audiovizuale printre care se regăsește Radio Best FM şi televiziunile Bucuresti TV, Valea Prahovei TV, Party Mix 4K, Mix Teleshop, Shop on TV şi Travel Mix HD (care emite şi în varianta 4K).

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...