O nouă garsonieră din Cluj a devenit virală. Are toaleta în dulap, prețul cerut de proprietar e greu de crezut

Beatrice Dumitru 22.03.2023, 00:09
O nouă garsonieră din Cluj a devenit virală. Are toaleta în dulap, prețul cerut de proprietar e greu de crezut

Clujul este unul dintre cele mai scumpe orașe din România, locuinţele noi fiind din ce în ce mai scumpe în ultmii cinci ani, iar prețul chiriilor a explodat. De acest lucru profită și propritarii care încearcă să obțină sume uriașe în schimbul imobilelor. Așa a devenit virală o garsonieră din orașul de pe Someș cu toaleta în dulap, dar pentru care se cere un preț exorbitant.

Prețul cerut pentru garsoniera de 16 metri pătrați

O garsoniera de 11 metri pătraţi din Cluj-Napoca devenea în 2022, probabil, cea mai cunoscută garsonieră din România, după ce a fost scoasă la vânzare la preţul de 37.499 de euro, adică 3.409 euro pe metru pătrat. Acum, o altă garsonieră din același oraș lovește.

De data aceasta, o garsonieră cu toaleta „în dulap”, de 16 metri pătrați, este scoasă la vânzare pentr prețul de 53.000 de euro, negociabil. Mai exact, înseamnă 3.312 euro pe metru pătrat, un preț pentru o locuință de lux situată în centrul Clujului.

O nouă garsonieră din Cluj a devenit virală. Are toaleta în dulap, prețul cerut de proprietar e greu de crezut
Baia și bucătăria garsonierei de 16 metri pătrați.

Vânzare apartament o camera în zona Astoria Centru situat în bloc tip vilă de 3 etaje construit în anul 1970. Apartamentul este situat la etajul parter, are chicinetă, este tip studio și are o suprafață totală de 20 metri pătrați, respectiv 16 metri pătrați suprafață utila. Apartamentul este contorizat, finisat, parchet, gresie, faianță, geamuri termopan, parțial mobilat și utilat”, sună anunțul de pe site-ul de imobiliare.

Baia garsonierei, amenajată într-un „dulap”

Garsoniera se află în centrul orașului, dar este foarte mică. Bucătăria este amenajată într-un colț al camere și are o masă, o chiuvetă și o friteuză. Și toaleta este extrem de mică și este amenajată într-un fel de debara, cu de șifonier, care permit aerisirea.

În Cluj, unul dintre orașele din România cu cele mai prețuri la locuințe, s-au construit în perioada comunistă mai multe blocuri cu garsoniere de 11 metri pătrați, care au fost scoase la vânzare cu prețuri de locuințe de lux.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...