O mașină a luat foc pe Autostrada Soarelui. Traficul este blocat

Antonia Iacobescu 15.08.2021, 08:58
O mașină a luat foc pe Autostrada Soarelui. Traficul este blocat

Vești proaste pentru cei care se îndreptau spre litoralul românesc în ziua de Sfântă Mărie! Circulația este blocată pe Autostrada Soarelui București-Constanța din cauza unei mașini care a luat foc. Astfel, traficul pe sensul către litoral este complet paralizat.

O mașină a luat foc pe Autostrada Soarelui

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că la kilometrul 205, pe A2 București-Constanța, pe sensul către litoral, traficul este blocat din cauza unui autoturism care a luat foc, scrie News.ro.

Nu s-au înregistrat victime, iar autoritățile au anunțat că traficul va fi deblocat în scurt timp.

Incendiu de vegetație izbucnit în zona Fetești

În urmă cu două zile, traficul pe Autostrada Soarelui a fost restricționat, pe sensul spre Constanța, în zona Fetești, în urma izbucnirii unui incendiu de vegetație, informează Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Potrivit sursei citate, pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 144+500 de metri, pe sensul către litoral, în zona municipiului Fetești, județul Ialomița, a izbucnit un incendiu de vegetație între sensurile de deplasare, însă nu este afectată vizibilitatea.

A fost restricționat traficul pe a doua bandă pentru a permite intervenția echipajelor ISU, circulându-se pe banda 1 și pe banda de urgență, dirijat de polițiști.

 

Urmăriți Impact.ro și pe