O mai ţii minte pe Simona Sensual? E total schimbată, nici nu zici că e ea

Ana Anitoiu, Ștefan Olteanu 13.10.2021, 22:22

Simona Sensual este total schimbată față de cum arăta pe vremea când era în lumina reflectoarelor. La vârsta de 38 de ani, ea reușește în continuare să atragă toate privirile, fără efort, dar puțini sunt cei care o pot recunoaște din prima.

Cum arată Simona Sensual la 38 de ani

Au apus vremurile când Simona Sensual, pe numele ei real Simona Cristina Suhoi, era o prezență obișnuită în emisiunile de televiziune și în presă. În prezent, la 38 de ani, ea arată complet diferit.

Din blonda ce apărea în ținute provocatoare, care a avut o relație zbuciumată cu interlopul Nicu Maharu, Simona Sensual a devenit o brunetă care atrage toate privirile, preocupată de credință și de propriile ei afaceri.

O mai tii minte pe Simona Sensual? E total schimbata, nici nu zici ca e ea
Simona Sensual

Cu ce se ocupă Simona Sensual

Simona Sensual a deschis în urmă cu patru ani un atelier de rochii. În urmă cu ceva timp, ea spunea că vrea să își dezvolte afacerea cu haine, dar să se ocupe și de design interior.

”O să încep să fac niște interviuri pe canalul meu de YouTube cu oameni din alte domenii, cu niște oameni care nu sunt persoane publice, dar vor fi pe spiritualitate. Pe partea de viață spirituală, o să vină niște fețe preoțești.

Asta este o educație dată de familie. Eu nu sunt pe yoga, sunt pe viața spirituală. (…) În tinerețe ne mai facem de cap. Suntem tineri, dar încerc să țin un echilibru. Nu poți să ai un echilibru în viață, dacă nu ai o viață spirituală puternică. Dacă nu ești conectat și iubit, dai în depresie”, mai spunea anul trecut Simona Sensual, la Antena Stars.

Simona Sensual a divorțat

Simona Sensual, care a deschis și un centru de panificație în București, a trecut printr-o perioadă dificilă în plan personal după ce a izbucnit pandemia de coronavirus. Ea și-a dat seama că îi este mai bine singură și a divorțat de soțul ei.

”Dacă nu ești bine și spiritual, logic că nu e bine. Nu sunt cu nimeni. Sunt singură, da. După pandemia asta mi-am dat seama că e mai bine să fii singur’, a spus Simona Sensual.

În plus, Simona Sensual și-a descoperit un hobby atipic – pictatul pe pânză cu ajutorul unui cuțit, dar nu pentru bani, ci pentru propria ei plăcere și deoarece i se pare terapeutic.

”Momentan vreau să renovez la locația mea, vreau să fac avangardist. Am avut perioade în care am simțit nevoia să desenez, eu și cântam la pian. Am postat pe Facebook și am primit reacții pozitive. Poate pe viitor voi face bani din asta’, a mai dezvăluit ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...