O mai ții minte pe Simona Sensual? A ajuns de nerecunoscut. Ce s-a ales de ea

Iancu Andreea 15.07.2020, 12:45

Simona Sensual apărea acum ceva vreme pe paginile tuturor tabloidelor. Astăzi, blonda este de nerecunoscut. Deși ajunsese celebră prin prisma aparițiilor extrem de senzuale, de unde și numele său de scenă, acum Simona pare să se fi cumințit.

Ce s-a ales de Simona Sensual, după ce s-a mutat din România

Blonda a devenit celebră după ce a avut mai multe contracte cu televiziuni precum Kanal D, B1 TV sau Antena 1. Astfel, de la prezentator la reporter, Simona Sensual a ajuns chiar să își încerce norocul în muzică. Ea a cântat alături de Adrian Copilul Minune, în duet, piesa „Trandafirul de la tine”. Totuși, vedeta a renunțat la muzică.

Nu mai cânt. Tot explic de vreo cinci, șase ani că nu mai cânt, nu mai am activitate în showbiz. Normal este să nu mai fiu „Sensual”. Nu vreau să mai apar. (…) A fost un om în viaţa mea care mi-a zis ‘frână’. Mi-a arătat o viață mult mai frumoasă și mai liniștită lângă el, declara Simona, pentru cancan.ro.

De asemenea, Simona a ajuns în primele știri din pricina relației sale cu interlopul Nicu Maharu. Astfel, vedeta a avut parte de o relație plină de certuri și împăcări furtunoase.

Acum, însă, Simona Sensual nu mai este aceeași persoană pe care o cunoșteam acum ceva ani. Ea s-a retras din viața publică și chiar s-ar fi căsătorit. Astfel, blonda, acum în vârstă de 37 de ani, nu mai locuiește în România. Ba chiar s-ar fi așezat la casa ei. Tânăra a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, că s-ar fi căsătorit.

Toate lucrurile în viața mea sunt exact cum trebuie să fie, nu mai mult, nu mai puțin. Sunt exact așa cum vrea să fie de sus! Eu am avut relații cu logodnă, am avut relații lungi. Eu am avut logodnici, ceea ce zic eu că e ok. (…) Cu siguranță e cel mai important lucru să te măriți, a declarat Simona Sensual la Antena Stars.

Simona Sensual, de nerecunoscut. Ce face acum vedeta?
Simona Sensual, de nerecunoscut
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...