EXCLUSIV

O mai ţii minte pe Oana Ioniță din „Inimă de ţigan”? Şi-a încercat norocul şi la MasterChef acum: „Nu am avut frici” EXCLUSIV

Denisa Macovei 25.02.2022, 17:49
O mai ţii minte pe Oana Ioniță din „Inimă de ţigan”? Şi-a încercat norocul şi la MasterChef acum: „Nu am avut frici” EXCLUSIV

Oana Ioniță a devenit cunoscută în urmă cu 18 ani, pe când era desemnată „Miss Playboy”, titulatură care i-a adus atât apariții în media, cât și un rol în telenovela fenomen „Inimă de țigan”. După divorțul de Dan Neagoe, un om de afaceri din Teleorman, Oana a dispărut din showbizz. A revenit însă spectaculos pe micile ecrane în calitate de concurent la MasterChef. Oana ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru impact.ro, în care ne-a vorbit despre marea ei pasiune pentru gătit.

Oana Ioniță: “Pe tot parcursul show-ului nu am avut frici”

Tânăra a considerat că a stat de mult timp ascunsă, astfel că a reînceput să participe la diverse castinguri și chiar să fie implicată în proiecte sonore.

După ce a terminat filmările pentru „Pup-o, mă! 2”, Oana Ioniță a reușit să treacă de audițiile MasterChef și să se numere printre cei 20 de finaliști care se bat pentru trofeu și marele premiu. Culmea este că Oana s-a schimbat complet și nu mai aduce deloc cu cea care poza în celebra revistă pentru bărbați sau prezenta „Vremea” într-un cunoscut ziar din București. La MasterChef este cu totul altă persoană, extrem de focusată în probe.

 „Înainte să intru la MasterChef am primit mai multe sfaturi pe care nu le-am ascultat. Nu cred că e ceva ce m-ar fi ajutat.

Când ești acolo și simți pe pielea ta presiunea și adrenalina momentului, nu ai timp să te gândești la sfaturi. Iei deciziile instant și nu sunt mereu cele mai bune. Pe tot parcursul show-ului nu am avut frici.

Cred că totul se întâmplă în viață pentru mine și nu împotriva mea. Îmi doream să rămân în concurs în fiecare zi, dar eram și pregătită să accept o eventuală plecare”, ne-a povestit Oana Ioniță care se descrie a fi un bucătar total atipic.

„Bucătarul din mine e ca un Buddha mic și gras care zâmbește cu satisfacție când gătește, în timp ce meditează.

El e bucătarul de acasă. Cel de la MasterChef e un fel de Speedy Gonzales dat în urmărire generală”, ne-a mai declarat râzând fosta Miss Playboy.

Oana Ionita (stanga)
Oana Ionita (stanga)

Nu se aștepta deloc la o competiție atât de grea: ”Aș putea mânca, fără probleme, până la sfârșitul vieții, carne de miel preparată 6 ore la foc mic”

Oana s-a înscris la show-ul culinar pentru că pur și simplu îi place să mănânce, dar și pentru că îi place să gătească.

„Aș putea mânca, fără probleme, până la sfârșitul vieții, carne de miel preparată 6 ore la foc mic în cuptor. M-aș putea lipsi, fără regrete, de fructe de mare”.

A învățat tainele bucătăriei de la bunica ei, iar acum ori de câte ori face un preparat învățat de la ea își aduce aminte de momentele frumoase pe care le petreceau împreună. Totuși, nu s-a gândit nicio clipă că MasterChef este mult mai mult decât plăcerea de a face de mâncare.

„Așteptările mele nu au avut legătură cu ce s-a întâmplat acolo. Eu credeam că vin să gătesc pentru relaxare, ca la mine acasă.

Am gătit sub presiune, cu limită de timp și cu adrenalină la cote maxime. Le mulțumesc celor care m-au susținut pe parcursul concursului. Le trimit energetic câte o îmbrățișare și multă dragoste”, a mai completat actrița.

A încercat și o carieră în muzică

Numele Oanei Ioniță nu este asociat doar cu celebră revistă pentru bărbați, ci și cu numele lui Nuțu Cămătaru. Sora ei, Elena Ioniță, a fost logodnica lui Nuțu, iar planurile de căsătorie au fost anulate în momentul în care bărbatul a fost arestat.

La momentul respectiv, susținute din toate punctele de vedere de fratele lui Sile Cămătaru, cele două surori și-au întemeiat o trupă și au încercat o carieră muzicală. Din păcate, formația DeCorazon nu a avut succesul scontat, singura melodie cu impact fiind cea dedicată chiar lui Nuțu Cămătaru.

Urmăriți Impact.ro și pe
Denisa Macovei
Am absolvit cursurile Facultății de Jurnalism de la Universitatea Ovidius, Constanța. Am debutat în presa scrisă la Constanța, în 2007, la publicația „Jurnal de Constanța”, apoi la...