O mai ții minte pe Augusta Lazarov? Cum arată acum și surpriza imensă pe care o pregătește

Rădulescu Valentin 18.09.2020, 17:11

Augusta Lazarov este în continuare una dintre cele mai apreciate femei din România. Aceasta a trecut printr-un eveniment tragic în urmă cu mai mulți ani, dar din fericire și-a regăsit puterea și a mers înainte. Acum vedeta este plină de viață și își uimește fanii pe zi ce trece. Mai mult, aceasta le pregătește admiratorilor și o surpriză imensă.

Cum arată acum Augusta Lazarov?

Soția actorului Andreas Petrescu este o fire optimistă și se menține în continuare o femeie frumoasă. Chiar dacă a ajuns la vârsta de 45 de ani, aceasta își surprinde fanii cu look-ul ei senzațional. De asemenea, femeia a devenit și mult mai activă pe rețelele de socializare, iar viața de familie pare că a făcut-o pe Augusta Lazarov o femeie împlinită din toate punctele de vedere.

Vedeta a plâns cinci ani la rând după fostul ei soț, Valeriu Lazarov, care a dus divertismentul la un alt nivel în televiziune. Acesta s-a stins pe data de 11 august 2009, la Madrid, iar în urma acestui eveniment, frumoasa vedetă s-a văzut nevoită să își continue viața. Acum duce o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, cu care are împreună și un copil.

„Să iubesc şi să fiu iubită este extraordinar, e cel mai frumos sentiment pe care mi-l oferă viaţa. L-am cunoscut pe Andreas pe 7 ianuarie 2014, când am fost să văd spectacolul «Mă mut la mama», în care el joacă şi al cărui text îi aparţine. De atunci, povestea noastră a decurs frumos şi suntem fericiţi că destinele noastre s-au unit”, a spus Augusta în urmă cu ceva timp, potrivit click.ro.

O mai ții minte pe Augusta Lazarov? Cum arată acum și surpriza imensă pe care o pregătește
O mai ții minte pe Augusta Lazarov? Cum arată acum și surpriza imensă pe care o pregătește

Surpriză uriașă pentru admiratori

Augusta Lazarov Petrescu este fostul producător al multor emisiuni de la Antena 1, iar acum trece la Televiziunea Publică, acolo unde ne pregătește și o adevărată surpriză. Vedeta urmează să pregătească un adevărat matinal pe TVR. Producția se află încă în faza de pregătire, dar cu o experiență de zece ani la Antena 1, Augusta sigur va face ceva memorabil.

Potrivit informațiilor de pe pagindemedia.ro, noul matinal de la TVR va avea doi prezentatori cunoscuți de la Virgin Radio. Este vorba despre Gabriel Fereșteanu și Liza Sabău, două personaje îndrăgite de ascultătorii radio. De asemenea, cei doi au mai lucrat în trecut la TVR. Fereșteanu a fost la emisiunile ”Liber pe contrasens” și ”Pulsul zilei”, iar Liza Sabău reporter la ”Fabrica de staruri”.

Noua producție lansată de Augusta Lazarov se va difuza cel mai probabil în luna octombrie, dar până în prezent, cei trei nu au putut fi momentan contactați pentru mai multe informații.

Urmăriți Impact.ro și pe