O jurnalistă celebră revine la TV după 7 ani. A fost protagonista unui moment memorabil cu Denise Rifai

Stan Filon 17.08.2021, 09:46
O jurnalistă celebră revine la TV după 7 ani. A fost protagonista unui moment memorabil cu Denise Rifai

O jurnalistă celebră revine după 7 ani de absență pe micile ecrane! Aceasta a rămas în memoria publicului după o ceartă ca la ușa cortului cu realizatoarea de emisiuni Denise Rifai, cu care a fost chiar colegă de televiziune! Vorbim despre Laura Chiriac, care a lăsat televiziunea pentru o carieră în politică.

O jurnalistă cu ștate vechi revine la TV după 7 ani

Jurnalista Laura Chiriac a lăsat televiziunea în urmă cu 7 ani, pentru a se lansa în politică. A fost consiliera fostului premier Victor Ponta, dar și candidat ALDE pentru Primăria Sectorului 1. Din ambele experiențe, Laura Chiriac a rămas cu un gust amar.

A demisionat din funcția de consilier al premierului Victor Ponta, după ce și-a exprimat dezacordul faţă de modul de constituire a guvernului Cioloş, pe care l-a catalogat drept ”rodul improvizaţiei”. În 2016, ea a intrat în cursa electorală pentru Primăria Sectorului 1, dar rezultatele de la alegerile locale au fost sub aşteptări.

O jurnalista celebra revine la TV dupa 7 ani
O jurnalista celebra revine la TV dupa 7 ani

A încercat o carieră în politică

Atunci a avut loc și celebrul schimb de replici cu Denise Rifai. Cele două au fost colege la Realitatea TV, iar acum Laura Chiriac se întorcea în platou ca invitat, candidat la Primăria Sectorului 1. Dialogul a luat-o rapid razna, iar moderatoarea a acuzat-o pe Laura Chiriac că a furat sloganul ”Cu mâinile curate” de la o altă colegă de-a lor, Marinela Mititelu. Laura Chiriac a încercat să-i explice că nu a furat nimic, ci s-a inspirat din filmul lui Sergiu Nicolaescu ”Cu mâinile curate”.

Nu a fost chip să se înțeleagă cu realizatoarea de televiziune, care a început să o întrebe cum se va descurca cu salariul de 5.000 de lei cu cât este plătit un primar, mai ales că știa că îi plac lucrurile fine, scumpe. Dialogul halucinant a continuat, iar Denise Rifai a întrebat-o pe Laura Chiriac cu ce vor merge copiii din Sectorul 1 la școală. ”Cu autobuzul”, a fost răspunsul care a enervat-o și mai tare pe Denise Rifai!

”Râdem, sau vorbim serios, păi ce facem. Cred că e o problemă. Cum o să intre autobuzul pe alee, pentru că acesta este mai lat decât aleea dintre blocurile din Sectorul 1. Poate veţi folosi microbuze. Cum merge autobuzul pe alee? ”. Într -un final, cele două s-au întrebat reciproc dacă au… copii.

Ei bine, Laura Chiriac revine acum în televiziune, dar nu la același post unde lucrează Denise Rifai, care are o emisiune la Kanal D. După ce a lucrat la Radio France International, AFP, Realitatea TV, Antena 3 și România TV, Laura Chiriac va modera acum emisiunea Talk B1, la B1TV.

Urmăriți Impact.ro și pe