O învățătoare din Suceava, motivul bătăii dintre doi părinți. Cei doi au făcut scandal în fața școlii

Ana Anitoiu 12.01.2023, 08:09
O învățătoare din Suceava, motivul bătăii dintre doi părinți. Cei doi au făcut scandal în fața școlii

O învățătoare din județul Suceava a fost motivul bătăii dintre doi părinți. Cei doi au făcut scandal în fața unei școli, iar conflictul a fost filmat de un localnic. Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz.

Bătaie între părinți, în fața școlii

Doi părinți s-au lovit cu pumnii şi picioarele, pe stradă, în fața unei școli din comuna Botoșana, județul Suceava. Martorii la incident au spus că cei doi bărbați ar fi oprit maşinile în trafic, venind să își ia de la școală copiii, colegi de clasă.

După un schimb de replici, cei doi ar fi coborât de la volan şi s-ar fi luat la bătaie chiar în mijlocul străzii. Momentul încăierării dintre ei a fost filmat. Bătaia a fost văzută de mai mulți copii.

Primarul comunei Botoșana, Ioan Ghiaţă, a spus că scandalul ar fi pornit de la o învăţătoare nouă, care a venit în școală în urma decesului unui cadru didactic. Unii dintre părinți sunt nemulțumiți de aceasta, în timp ce alții îi iau apărarea, conform Monitorul de Suceava.

Ce se vede în imaginile video

În imaginile video surprinse de un localnic se vede cum cei doi tați s-au lovit cu pumnii și picioarele, fără ca cineva să intervină. Un alt bărbat a stat să privească întreaga încăierare, ținându-și mâinile în buzunare.

La un moment dat, unul dintre cei doi părinți a căzut, iar celălalt a continuat să îl lovească. Între cei doi bărbați ar fi existat un conflict de mai mult timp, conform informatiata.ro. În cele din urmă, un pompier care se afla în zonă a intervenit și i-a oprit.

După ce imaginile video au devenite publice, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe și au început să facă cercetări în acest caz. Deocamdată niciunul dintre bărbații implicați în conflict nu a depus plângere.

De ce refuză să mai cânte Angela Similea?
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...