Alina Ceușan a născut. Prima imagine cu bebelușul

Iancu Andreea 15.09.2020, 12:58
Alina Ceușan a născut. Prima imagine cu bebelușul

Alina Ceușan este în culmea fericirii. Tânăra, cunoscută mai mult publicului datorită participării la Asia Express, a devenit mămică. Alina Ceușan a născut primul său bebeluș în urmă cu câteva ore și a ținut să împărtășească cu urmăritorii săi prima astfel de experiență din viața sa.

Alina Ceușan a postat prima imagine după naștere

Una dintre cele mai cunoscute bloggerițe din România se bucură de primele momente alături de bebelușul său. Alina a dezvăluit prin ce a trecut la nașterea micuțului printr-o postare online. Astfel, după douăsprezece ore de travaliu și o oră în care s-a chinuit intens să îl aducă pe lume, Rock Tisha s-a născut în urma operației de cezariană. Mesajul postat de Alina este unul emoționant. Tânăra a mărturisit în câteva cuvinte bucuria pe care a simțit-o când și-a ținut copilul în brațe.

Twelve hours of labour, 1h of pushing, and a C-section later, I give you: baby Rock Tisha 15.09.2020, 4:44 my first words to him: „So it was you all this time, inside”

Douăsprezece ore de travaliu, o oră de împingere și o operație de cezariană mai târziu, îți dau: bebeluș Rock Tisha 15.09.2020, 4:44. Primele mele cuvinte către el: „Deci tu ai fost în tot acest timp, înăuntru.”

Prima imagine cu bebelușul Alinei Ceușan, după ce a născut foto - Facebook
Prima imagine cu bebelușul Alinei Ceușan, după ce a născut
foto – Facebook

Cine este soțul Alinei Ceușan

Tânăra bloggeriță este căsătorită cu Raul Tisha din anul 2019. Cei doi au avut o relație frumoasă, timp de șase ani, iar Raul a fost nevoit să insiste până când frumoasa blondină a acceptat să îi fie soție. Astfel, soțul Alinei Ceușan a cerut-o de două ori, însă a treia oară a fost cu noroc. Și pentru a face momentul și mai special, Raul a ales să ascundă inelul de logodnă într-o înghețată.

Alina și Raul și-au unit destinele în urmă cu un an la Castelul Banffy, în Cluj. Cuplul a avut parte de o petrecere de poveste, cu sute de invitați. De asemenea, frumoasa bloggeriță a purtat trei rochii distincte, în funcție de momentul zilei.

Când vine vorba despre soțul său, Alina are numai cuvinte de laudă. Înainte de a deveni părinți, tânăra mărturisea că Raul este o persoană foarte înțelegătoare cu meseria sa.

„Raul este foarte înțelegător știe ce implică meseria de blogger, sunt plecată mult de acasă, călătoresc mult. Mă înțelege din toate punctele de vedere. De multe ori e și el alături de mine, i-am spus și eu asta”, a mărturisit Alina Ceușan, la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...