O fostă vedetă a Pro Tv s-a întors în România. Acum are un băiețel. „Nu înțelegeam ce se întâmplă”

Anca Manolica 06.12.2022, 19:49

Magda Pălimariu lipsește de câteva luni bune de pe micile ecrane, iar motivul este unul cât de poate de întemeiat. Vedeta Pro TV a adus recent pe lume un băiețel, iar acum se ocupă întru totul creșterii și educării lui, într-o altă țară. Cum este viața departe de România și când plănuiește să revină în televiziune.

Magda Pălimariu a revenit în România

De când s-a retras de pe micul ecran, prezentatoarea TV s-a mutat în Norvegia, acolo unde locuiește alături de partenerul ei și copilul recent născut. Revenită în țară pentru câteva zile, aceasta a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a făcut mai multe dezvăluiri despre viața ei, după ce a devenit mamă pentru prima dată.

Astfel, în luna august a acestui an, Magda Pălimariu a adus pe lume un băiețel.  Prezentatoarea rubricii „Vremea” de la Pro TV a născut într-un spital din Norvegia, acolo unde locuiește alături de Ionuț Eriksen, soțul ei. Cu toate că nu a dezvăluit numele până acum, aceasta a ales să dezlușească misterul: Axel îl cheamă.

„Am văzut acest nume undeva pe internet și mi se părea că i se potrivește foarte bine, neștiind că este nume norvegian. Este un nume nordic. Mi se părea că i se potrivește lui și toată lumea a fost de acord din prima. Semnificația numelui este tatăl păcii”, a spus Magda Pălimariu despre numele băiețelului ei, potrivit protv.ro.

Magda Pălimariu a născut în luna august a acestui an
Magda Pălimariu a născut în luna august a acestui an

Cum i s-a schimbat viața după ce a născut

Frumoasa brunetă recunoaște că totul s-a schimbat din momentul în care a născut. Preocuparea ei principală este acum băiețelul, dar sigur că își mai face timp și pentru ea. Magda Pălimariu și-a afișat silueta de proaspătă mămică într-o rochie albă, mulată.

„Stresul, aceasta este rețeta succesului. Pentru că sunt nopți nedormite, copilașul necesită toată atenția mea și e normal să i-o dau pe toată. Și e ceva nou… nu e ușor, dar este foarte, foarte frumos. Este o experiență extraordinară”, a povestit vedeta, despre cum se menține în formă.

Întrebată despre cum a decurs nașterea, vedeta a dezvăluit că nu i-a fost ușor, mai ales că travaliul a durat două zile.

„Am născut natural, a fost o naștere destul de dificilă. Nu pot să mint că a fost ușor. A durat destul de mult, două zile travaliul. Mi s-a părut că durează o veșnicie pentru că eram și stresată că nu mai vine. Nu înțelegeam ce se întâmplă (..)

Am o mie de gânduri, o mie de griji. Trebuie să recunosc… că nu pot să mint oamenii, chiar am o mie de griji. Abia aștept să crească puțin, să-mi zică ce-l doare”, a adăugat Magda, care mai spune că trece prin clipe emoționante în fiecare zi.

Deși momental a dispărut de pe sticlă, vedeta spune că la un moment dat va reapărea pe post, pentru că televiziunea este parte din viața sa de mai bine de 20 de ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...