Cine este soţul Magdei Pălimariu. Ocupă o funcţie importantă în stat

Iancu Andreea 30.09.2021, 13:07

Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii Meteo de la Pro TV, este o prezență extrem de discretă în lumea showbiz-ului autohton, mai ales în ceea ce privește viața sa amoroasă. De curând, vedeta a sărbătorit un eveniment extrem de important, oficializând relația cu partenerul său de viață. Dincolo de faptul că ceremonia a fost una discretă, în stilul caracteristic al vedetei, puțini sunt cei care știu cine este, de fapt, soțul Magdei Pălimariu. Bărbatul ocupă o funcție importantă și este un personaj de bază într-o instituție esențială.

Cine este soțul Magdei Palimariu

Pe data de 20 august, vedeta de la Pro TV a aniversat vârsta de 42 de ani, însă la scurt timp după aceasta a decis să celebreze și un alt eveniment important în viața sa. Chiar dacă a surprins pe toată lumea cu vestea că s-a căsătorit, mai cu seamă că discreția care o caracterizează nu a lăsat să se descopere faptul că se afla într-o relație serioasă, prezentatoarea a făcut pasul cel mare pentru a doua oară. Deși a mai fost căsătorită în urmă cu mai mulți ani, alegând să divorțeze după un mariaj care a durat cinci ani, Magda a decis să mai dea o șansă iubirii. Astfel, ea și partenerul său de viață și-au urat dragoste veșnică în fața ofițerului de stare civilă și lui Dumnezeu. Puțini știu însă cine este soțul Magdei Pălimariu, bărbatul lângă care aceasta speră să își petreacă tot restul zilelor.

Vedeta și partenerul său au ales să fie extrem de discreți, păstrând în intimitate nu doar ceremonia nunții, care s-a desfășurat inițial la Oficiul de Stare civilă al Sectorului 1 și apoi la Biserica Sf. Nicolae, ci și identitatea bărbatului. Într-un interviu recent, pentru viva.ro, prezentatoarea TV a confirmat faptul că cel alături de care își petrece timpul este Ionuț Eriksen, un bărbat cu origini norvegiene, care ocupă o funcție importantă în statul său, acela de președinte al Camerei de Comerț din Norvegia. Se pare că Magda este mai fericită ca oricând, recunoscând că pentru ea căsnicia reprezintă acea relație în care se poate simți în largul său.

Că închizi și deschizi ochii știind că ai cu cine să împarți orice bucurie sau necaz. Că poți să fii tu, cu bune și rele, și cineva te iubește pentru asta, a explicat vedeta pentru sursa citată.

Cine este soțul Magdei Pălimariu
Magda Pălimariu și Ionuț Eriksen și-au unit destinele

Vedeta visează la o lună de miere

Magda Pălimariu a oferit câteva detalii despre relația cu soțul său. Aceasta a explicat faptul că au decis să se căsătorească și au organizat totul la puțin timp după ziua sa de naștere, bucurându-se de o ceremonie intimă, la starea civilă, urmată de slujba religioasă și de o petrecere la care au participat doar persoanele foarte apropiate. Vedeta a recunoscut că își dorește totuși să poată pleca într-o vacanță care să dureze cu adevărat o lună, de miere. Deocamdată, s-a mulțumit cu o vizită scurtă în Spania, Marbella, înainte de căsătorie, pentru ca apoi să ajungă la Iași și în Norvegia, acolo unde soțul său își desfășoară o parte din activitate.

Atât de mult iubesc să călătoresc, încât chiar mi-aș dori, literalmente, o LUNĂ de miere. Nu, nu am avut o lună de miere, dar am reușit să plecăm câteva zile, înainte de nuntă, în Marbella, iar după căsătorie am fost un pic la Iași și, apoi, direct în Norvegia. Urmează să plecăm din nou în Marbella (locul nostru preferat), însă vrem să vedem cum evoluează restricțiile. Punem siguranța pe primul loc, a mai povestit Magda în interviul pentru viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...