O fostă iubită a lui Ion Țiriac câștigă bani de pe un site pentru adulți. „Nu e nimic vulgar”

Andrei Simion 22.02.2023, 14:47

Trecutul amoros al lui Ion Țiriac este unul foarte tumultuos, fostul tenismen afișându-se, de-a lungul anilor, cu o mulțime de reprezentate ale sexului frumos. Una dintre ele este mulatra Laurette, alături de care a fost surprins în mai multe rânduri la braț, fără să se ferească de ochii curioșilor. Iată cum a ajuns această să câștige bani de pe un site pentru adulți.

Laurette s-a reprofilat, face bani din OnlyFans!

În vârstă de 38 de ani, Laurette Atindehou a devenit celebră în România în urmă cu mai bine de un deceniu. Ea a fost asistentă TV în cadrul unei emisiuni prezentate de Adriana Bahmuțeanu la Kanal D, fiind în mare vogă la acea vreme. Cu toate acestea, la un moment dat ea a decis să se retragă din lumina reflectoarelor.

A încercat, peste ceva timp, să se lanseze în muzică, ea spunând că a visat de mică să cânte. Nu a avut, însă, prea mare succes în acest domeniu. Cu toate acestea, în acea perioadă ea a fost ajutată de Ion Ţiriac, care i-a „împrumutat” bolizii de sute de mii de euro pentru a filma un videoclip la piesa „Big Girl”.

„Este adevărat că domnul Ion Țiriac m-a ajutat pentru filmarea noului meu videoclip cu mașini din parcul său auto și îi mulțumesc pe această cale, pentru că atunci când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere.

Mi-a oferit pentru videoclip o mașină puternică, frumoasă și foarte specială. Este o relație frumoasă de prietenie! Este un gentleman, un om puternic, cu simțul umorului și foarte sufletist, dincolo de imaginea de om puternic”, spunea bruneta, pentru Ciao.

Laurette
Laurette

Fotografii interzise minorilor!

Fostul model și-a încercat, ulterior, norocul în afaceri, deschizând un salon de masaj pentru care a căutat sprijin financiar inclusiv la emisiunea Imperiul Leilor, de la Pro TV. Nu a avut însă succes, juriul nefiind impresionat de ideea ei. Niciunul dintre membri nu a dorit să investească alături de ea.

Acest refuz a determinat-o să apeleze și la alte căi de a obține bani! Și fără eforturi prea mari! Astfel, a ales varianta de a își face cont pe un site destinat adulților. Este vorba despre OnlyFans, acolo unde mulatra se laudă cu fotografii în cele mai incendiare ipostaze! Desigur, cei care vor să le vadă trebuie să plătească pentru asta.

Iar numa nu este deloc mică! Pentru a intra în „intimitatea” lui Laurette, fanii trebuie să scoată din buzunar 20 de dolari! Iar afacerea ei pare că dă roade, pentru că a adunat deja oameni care s-au abonat la contul ei. Vezi mai multe imagini cu ea în Galeria FOTO.

„Eu contul de OnlyFans l-am făcut din pură curiozitate, eu nu postez poze indecente, sunt absolut poze normale, eu nu postez poze indecente. Pe contul meu de OnlyFans sunt poze absolut normale, nu sunt poze duse la extrem. Sunt poze foarte normale, sunt poze sexy, dar nimic vulgar, nimic ieșit din comun”, a spus Laurette pentru Spynews.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe