O fostă concurentă de la Survivor a semnat cu trustul Pro. Ce emisiune va prezenta

Badea Violeta, Alexandru Teodorescu 25.08.2021, 17:39
O fostă concurentă de la Survivor a semnat cu trustul Pro. Ce emisiune va prezenta

Lovitură dură pentru Kanal D! O fostă concurentă de la Survivor a semnat cu trustul Pro. După aproximativ o lună de când începuse colaborarea cu postul turcesc, vedeta s-a răzgândit, iar ceva a determinat-o să plece. Aceasta nu a pierdut vremea și s-a implicat într-un alt proiect. Fosta concurentă de la Survivor va prezenta o emisiune pe Pro 2, dedicată femeilor. Iată despre cine este vorba!

O fostă concurentă de la Survivor va fi gazda unei emisiuni de la Pro

Majda Aboulumosha, în vârstă de 33 de ani, a participat la reality show-ul „Survivor”. După ce a fost eliminată din competiție, vedeta a decis să se alăture echipei Kanal D, iar planul era acela de a prezenta o emisiune culinară. Majda și-a dorit enorm să demonstreze că este o gospodină desăvârșită și părea foarte încântată de proiect, dar ceva s-a întâmplat pe parcurs.

„Întotdeauna mi-a plăcut să gătesc, așa că am îmbrățișat cu bucurie propunerea de a prezenta această rubrică și de a le oferi telespectatorilor rețete verificate chiar de mine, ușor de preparat și, în același timp, sănătoase și delicioase. Mă bucur că pot fi astfel de folos femeilor care sunt mereu pe fugă și care nu prea mai au timp de gătit.

Cred că atunci când prepari ceva pentru oamenii dragi, adunci în jurul tău multe zâmbete. Îmi doresc ca ea, femeia, să nu uite niciodată că e specială când zâmbește, chiar și atunci când e la cratiță. Îmi doresc ca toate femeile care nu mai au timp să gătească sau care văd în acest lucru o povară… să le dăruiesc rețete simple, gustoase și, de cele mai multe ori, care se fac rapid.

Să nu uitați că sunteți superbe, chiar și atunci când sunteți în bucătărie. Doar să aveți zâmbetul pe față sau când ziua a fost mult prea încărcată pentru voi, folosiți un ruj roșu, o bluză specială și cratița să fie o poveste”, scria Majda pe contul ei de Instagram.

Între timp, Majda Aboulumosha a schimbat tabăra și a semnat cu trustul Pro. Ea va prezenta o emisiune pe Pro 2, dedicată femeilor. Menționăm că vedeta a mai trecut pe la Pro TV în anul 2018, La vremea aceea, Majda a participat la Ferma Vedetelor.

Cine este Majda Aboulumosha
Cine este Majda Aboulumosha

Cine este Majda Aboulumosha

Majda Aboulumosha, în vârstă de 33 de ani, s-a născut în Ploiești. Mama sa este româncă, iar tatăl este de origine libaneză. Vedeta a absolvit Universitatea Hyperion, unde s-a specializat în turism, dar mereu a atras-o televiziunea.

La doar 12 ani, Majda participa la emisiunea „În al 9-lea cer”. Ulterior, vedeta a primit câteva roluri în telenovele românești. De asemenea, aceasta a prezentat mai multe emisiuni.

Anul acesta, Majda Aboulumosha a participat la Survivor România. De-a lungul competiției, bruneta a câștigat simpatia multora și a demonstrat că poate face față condițiilor dificile din jungla dominicană.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...