O femeie gravidă din Galați, transportată la spital cu mașina Poliției. Ce le-a transmis soțul ei ofițerilor: „Trebuie să vă plătesc cursa”

Ioana Bucur 05.10.2021, 21:59
O femeie gravidă din Galați, transportată la spital cu mașina Poliției. Ce le-a transmis soțul ei ofițerilor: „Trebuie să vă plătesc cursa”

Cursă contra-cronomentru, în toiul nopții, pe străzile din Galați. Când au văzut ce se întâmpla, oamenii legii nu au stat pe gânduri. O femeie gravidă, în travaliu, a fost transportată la spital cu mașina Poliției. Soțul proaspetei mămici, propunere neaștetată pentru „cei trei super-eroi”.

O femeie gravidă a ajuns la spital cu mașina Poliției

Trei polițiști au devenit eroi pentru o familie. Ofițerii patrulau pe străzile muncipiului Galați, în toiul nopții, când au observat un bărbat extrem de agitat. Oamenii legii au oprit și au înțeles imediat motivul stării sale.

Bărbatul căuta un taxi pentru a-și duce soția gravidă, în travaliu, la cel mai apropiat spital. Polițiștii nu au stat pe gânduri, i-au urcat pe cei doi soți în auospecială și au gonit cu ei spre centrul medical, unde viitoarea mamă a fost preluată în siguranță de specialiști.

Fapta celor trei a fost lăudată de Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi:

„În cursul nopţii de luni spre marţi, 4 spre 5 octombrie, în jurul orei 03.30, un echipaj mixt din cadrul Secţiei 4, format din doi poliţişti şi un jandarm, au observat, pe strada Henry Coandă, din municipiul Galaţi, un bărbat cu un rucsac în spate, care părea foarte agitat.

În urma discuţiei cu acesta, poliţiştii au aflat că era în căutarea unui taxi, întrucât soţia sa, care se afla acasă, era pe punctul de a naşte. Colegii noştri nu au stat pe gânduri şi i-au urcat pe cei doi în autospeciala poliţiei, demarând în viteză spre spital, unde viitoarea mămică a fost preluată, în siguranţă, de personalul medical.

Îi felicităm pe colegii noştri, Miruna, Alex şi George pentru spiritul civic de care au dat dovadă”, a declarat Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

O femeie gravidă din Galați, transportată la spital cu mașina Poliției
Inquam Photos / Cornel Putan

Soțul femeii, mesaj inedit pentru polițștii care i-au ajutat partenera

De pe holurile spitalului, încă așteptând venirea pe lume a bebelușului, viitorul tătic a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care a ținut să le mulțumească celor „trei super-eroi” care i-au ajutat soția.

Bărbatul le-a amintit polițiștilo că „trebuie să ne găsim” pentru că le-a rămas dator cu….contravaloarea cursei!

„Mulţumiri celor trei super-eroi ai noştri (Evelynei) din această noapte de la Secţia de Poliţie Nr. 4 – Galaţi pentru spiritul civic de care au dat dovadă.

Cu ajutorul vostru bebelina noastă (Evelyn) a ajuns cu bine şi în siguranţă la spital, iar acum aşteptăm cu nerăbdare venirea pe lume a acesteia. Sincere mulţumiri! Dacă sunteţi pe aici trebuie să ne găsim. Trebuie să vă plătesc cursa”, a scris Alexandru George Popa, pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...