O femeie din Timișoara s-a operat ca să arate exact ca Bianca Drăgușanu. Cum e rezultatul

Diana Dumitrache 16.07.2020, 17:35

Imaginile din galeria foto de mai sus sunt de-a dreptul şocante. O femeie din Timişoara s-a operat ca să arate exact ca Bianca Drăgușanu. Internauţilor nu le vine să creadă.

O femeie din Timișoara s-a operat ca să arate exact ca Bianca Drăgușanu

Deşi nu v-aţi fi închipui vreodată, este cât se poate de adevărat. O timişoreancă a dorit să arate ca… Bianca Drăgușanu. Se pare că fosta iubită a lui Botezatu a devenit model pentru tinerele din ziua de astăzi. Adeptă a operaţiilor estetice, vedeta TV nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre intervenţiile la care a apelat pentru a arăta cum îşi doreşte.

Muller Ingrid Roxana este o tânără din Timişoara care a ajuns să semene izbitor de bine cu Bianca după ce a apelat, în repetate rânduri, la serviciile medicilor esteticieni. Timişoreanca şi-a schimbat dantura, are implanturi mamare, extensii din păr natural, și-a tatuat sprâncenele, și-a mărit buzele cu acid hialuronic, iar în pomeți are botox. Practic, aceleaşi intervenţii pe care le are şi fosta parteneră a lui Cătălin Botezatu.

Singurul lucru care le diferenţiază este culoarea părului. “Sosia” Biancăi este roşcată, nu blondă. Pentru vedetă, însă, nu e o noutate că are multe admiratoare.

O femeie din Timișoara s-a operat ca să arate exact ca Bianca Drăgușanu. Cum e rezultatul
O femeie din Timișoara s-a operat ca să arate exact ca Bianca Drăgușanu. Cum e rezultatul

Sunt multe fete că vor să fie ca mine, dar aşa îşi pierd din personalitate. Sunt multe care își asumă chestia asta, altele care nu-și asumă și zi că nu mă plac, dar arată ca mine, a declarat Bianca Drăgușanu, la Vorbește Lumea, de la Pro TV.

Focoasa blondină vrea să îşi deschidă o şcoală de dive

Bianca Drăgușanu a uimit pe toată lumea când a declarat că intenţionează să devină profesoară. Aceasta vrea să îşi deschidă o şcoală de dive. Aici, va împărtăşi cu tinerele cursante secrete legate de frumusețe, trucuri din mediul virtual și viața reală.

Eu vreau să deschid o școală de dive. Eu așa sunt tot timpul: aranjată, machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul de persoană publică. Așa sunt indiferent că merg la plajă, la sală, stau cu copilul său duc gunoiul. Eu în 15 minute sunt gata cu totul. De miercurea viitoare începem cursurile la școala de dive. O să explic ce am promis: Instagram, Like-uri, viața reală, frumusețea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...