O femeie de 40 de ani din Buzău, găsită moartă în propria mașină. Ce i s-a întâmplat în urmă cu o zi

Elena Avramescu, Ioana Constantin 24.05.2021, 13:47
O femeie de 40 de ani din Buzău, găsită moartă în propria mașină. Ce i s-a întâmplat în urmă cu o zi

Femeie din Buzău, găsită moartă în propria mașină. Scene de groază astăzi în județul Buzău, după ce o femei în vârstă de 40 de ani a fost găsită fără suflare în maşina personală, pe o stradă lăturalnică din municipiul Buzău. În acest sens, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Buzău a deschis o anchetă pentru a stabili cauza morţii acesteia.

Femeie din Buzău, găsită moartă în propria mașină

Se pare că femeia lucra ca infirmieră în cadrul secţiei Anti-Covid din Spitalul Judeţean Buzău, fiind mama a trei copii. Din cauza mai multor certuri în familie, aceasta a plecat de la domiciliu cu maşina la data de data de 22 mai, iar în doar 24 de ore soţul a mers la Poliţie pentru a reclama dispariţia sa.

La data de 20.05.2021, în jurul orelor 09:00, numita Lazăr Elisabeta Simona a plecat de la domiciliul său cu autoturismul acestora marca BMW şi nu a mai revenit până în prezent. Aceasta are asupra ei documentele sale personale, cardul bancar şi telefonul său mobil, care este închis, este menţionat pe site-ul Poliţiei Române.

Aparent, colegii de muncă ai femei ar fi sunat-o ca să vadă ce s-a întâmplat cu ea, ținând cont că vineri nu a mai ajuns la locul de muncă. Aceasta le-ar fi spus că nu se simte bine și starea de sănătate nu-i permite să vină la serviciu, astfel că va fi nevoie ca cineva să o înlocuiască.

Însă, între timp, tragedia s-a petrecut fiindcă trupul femeii a fost găsit în aceeași mașină cu care a plecat de acasă după respectiva ceartă. La momentul în care femeia a fost găsită de autorități, aceasta murise de 24 de ore, însă legiști vor stabili cu exactitate aceste detalii, după efectuarea necropsiei.

În cursul serii de duminică, o persoană a sunat la 112, anunţând că pe o stradă din zona industrială a municipiului Buzău se găsește o maşină cu o persoană decedată înăuntru. Imediat după, poliţiştii ajunşi la faţa locului au identificat maşina cu care femeia dispăruse de acasă, iar în interior, pe infirmiera de la SJU Buzău, care era decedată.

Din primele informații furnizate, decesul pare să se fi produs cu peste 24 de ore în urmă. Astăzi, trupul femeii a fost ridicat şi dus la morga SML Buzău pentru a se efectua necropsia, însă ipotezele anchetatorilor susțin că aceasta s-ar fi sinucis.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...