O femeie a trăit spaima vieții când s-a trezit cu un meteorit în pat: „Am fost în stare de șoc”

Cătălina Burghelea 15.10.2021, 08:51
O femeie a trăit spaima vieții când s-a trezit cu un meteorit în pat: „Am fost în stare de șoc”

Când crezi că le-ai văzut pe toate, pățania unei femei din Canada demonstrează contrariul. În timp ce dormea, un meteorit a aterizat chiar în patul ei. Aceasta a trăit spaima vieții în momentul în care a realizat că bolovanul era, de fapt, un meteorit.

Un meteorit a aterizat între perne, la câțiva centimetri de capul femeii

Un meteorit a căzut prin acoperișul casei direct în dormitorul unei femei din Canada, în timp ce dormea. Spune că nu a fost niciodată speriată ca acum, mai ales că piatră era cât pe ce să o lovească.

O femeie din Canada s-a trezit cu un meteorit în pat, care a spart acoperișul casei și a aterizat lângă ea, între perne, aproape să o rănească. Din fericire, nu a fost lovită, dar și acum este în stare de șoc.

Ce au luat în calcul oamenii legii

Inițial, poliția a bănuit că proiectilul ar putea proveni de la un șantier din zonă, însă muncitorii au negat existența unei explozii. În schimb, oamenii au povestit că au văzut o explozie pe cer, abia atunci autoritățile și-au dat seama că este un meteorit.

Ruth Hamilton, din orașul Golden, British Columbia, dormea în momentul în care a fost trezită de lătratul câinelui său. A crezut că nu vede bine în momentul în care a realizat că are o piatră între perne. Panicată, a sunat repede la numărul de urgență 911.

„N-am fost atât de speriată în viața mea. Nu știam ce să fac, așa că am sunat la 911 și, în timp ce vorbeam cu operatorul, m-am răsucit în pat și am văzut o piatră care s-a rostogolit între perne”, a relatat femeia.

Ploaie de meteori pe cerul Canadei

Fix în ziua în care Ruth s-a trezit cu bolovanul în pat, adică pe 3 octombrie, pe cerul Canadei a avut loc o ploaie de meteori. Femeia intenționează să păstreze meteoritul ca amintire.

„Am fost în stare de șoc, câteva ore am tremurat în continuu. Șansele să se întâmple așa ceva sunt foarte mici și sunt recunoscătoare că trăiesc”, a dezvăluit Ruth Hamilton.

Dezvăluirile sunt de-a dreptul înspăimântătoare

Ruth Hamilton dormea ​​de ore bune în dormitorul ei, când a fost trezită de lătratul insistent al patrupedului său.

„Următorul lucru a fost doar o explozie imensă și resturi pe toată fața mea”, și-a amintit Hamilton într-un interviu, marți, relatează CBC.

„Am sărit din pat și am aprins luminile. Nu știam ce să mai fac, așa că am sunat la 911”, a spus ea.

„Vorbind cu operatorul, îmi punea tot felul de întrebări și, în acel moment, am rostogolit una dintre cele două perne pe care dormeam și între ele era meteoritul”, a adăugat femeia.

Meteorit de mărimea unui pepene

O bucată de piatră de culoare gri închis, cam de mărimea unui pepene galben, căzuse din spațiu și aterizase în patul lui Ruth prin acoperiș, la câțiva centimetri de locul unde fusese capul ei cu câteva clipe mai devreme.

„Tremuram ca o frunză”, a precizat Hamilton.

„Ești adormită, te simți în siguranță în patul tău și, aparent, poți fi trezită de un meteorit”, a continuat aceasta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...