O fată de 10 ani din Tulcea e însărcinată în luna a cincea. Cine ar fi tatăl

Ana Anitoiu, Alexandru Teodorescu 08.11.2021, 18:44
O fată de 10 ani din Tulcea e însărcinată în luna a cincea. Cine ar fi tatăl

O fată în vârstă de 10 ani din Tulcea este însărcinată în luna a cincea. Autoritățile au descoperit totul după ce eleva nu a mai mers la școală și au aflat cine ar fi tatăl copilului. Medicii au stabilit ce se va întâmpla cu sarcina.

Cine ar fi tatăl copilului și ce se va întâmpla cu sarcina elevei de 10 ani

Conform autorităților, tatăl copilului ar fi tot un minor, în vârstă de 16 ani. Eleva i-ar fi ascuns sarcina chiar și mamei sale. Poliția a demarat o anchetă și urmează să se stabilească ce se va întâmpla cu fata însărcinată la 10 ani.

Deocamdată, medicii au stabilit că sarcina este mult prea înaintată pentru a mai putea fi întreruptă. Astfel, minora o va duce până la capăt sub atenta supraveghere a doctorilor, potrivit Pro TV.

O fata de 10 ani din Tulcea e insarcinata in luna a cincea. Cine ar fi tatal
Autoritatile au demarat o ancheta

Aproape un sfert din mamele minore din Uniunea Europeană trăiesc în România

Din totalul mamelor minore din Uniunea Europeană, 23% trăiesc în țară. România se află pe primul loc la acest capitol în rândul statelor membre UE, conform unei informări de anul trecut a organizației Salvați Copiii.

Potrivit datelor Eurostat, doar în anul 2018, au născut 8.621 de minore, iar 725 dintre acestea au devenit mame chiar înainte de a împlini vârsta de 15 ani. În total, sub 2% dintre ele au spus că au apelat la serviciile publice de asistență socială.

Cea mai tânără mamă din lume a născut la vârsta de 5 ani și 7 luni

În Cartea Recordurilor, la ”cea mai tânără mamă din lume” figurează Lina Medina, născut la 23 septembrie 1933, în Peru, într-o familie cu nouă copii, în care tatăl lucra ca argintar. În anul 1939, fetița a devenit mamă, la doar 5 ani și șapte luni. Inițial, mama ei a dus-o la spital crezând că era vorba despre o tumoare ce îi crescuse în abdomen. Medicii au crezut la fel, dar adevărul i-a uluit.

Fetița a născut un băiat prin cezariană la vârsta de doar 5 ani, 7 luni și 21 de zile. Copilul, numit Gerardo, a crescut alături de mama lui, crezând că ea era sora lui mai mare. S-au jucat împreună în copilărie, iar ulterior, ea a lucrat ca secretară pentru a-și plăti școala, după care a reușit să plătească și pentru educația fiului ei.

Lina Medina a refuzat să se bucure în vreun fel de faima pe care i-a adus-o situația în care s-a aflat în copilărie. S-ar fi căsătorit și ar fi trăit o viață liniștită într-un sat sărăcăcios din Peru. Fiul ei a avut un destin tragic. Vezi AICI povestea celei mai tinere mame din lume!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...