EXCLUSIV

O cunoscută vedetă, despre semnele pe care le-a primit de la destin. Cum a aflat că soţul său va muri: “A fost intens” EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 26.09.2021, 15:52
O cunoscută vedetă, despre semnele pe care le-a primit de la destin. Cum a aflat că soţul său va muri: “A fost intens” EXCLUSIV

Prezentatoarea de la Kanal D, Florentina Opriș, este convinsă că lucrurile esențiale sunt predestinate a se întâmpla și fiecare suntem capabili sa vedem semnele pe care le primim înainte.

O cunoscută vedetă, despre semnele pe care le-a primit de la destin. Cum a aflat că soţul său va muri: “A fost intens”

Florentina Opriș a avut parte în viață de mai multe momente de cumpănă, atât pe plan personal, cât și profesional. Vedeta tv se ghidează după semnele pe care le primește care, de fiecare dată, spune aceasta, i-au schimbat destinul.

Toți suntem și energie, nu doar materie, lucrurile ne sunt prevestite prin vise, semne, fiecare suntem capabili să le vedem, ne naștem cu această capacitate, pe care însă o pierdem pentru că nu mai exersăm. În anumite momente, aceste semne vin, știm să le citim, dar apelăm la terapeuți, deși le putem vedea și noi, trebuie doar să fim atenți la ce ni se întâmplă. Mie mi s-a întâmplat de foarte mute ori, să le văd și să mă ghidez după ele. Bunicul meu a fost preot, vin dintr-o familie mai sensibilă, am o gena de la ei. Pe de altă parte, e bine să fii atenționat din timp, pentru că uneori aceste semne vin prea târziu, a mărturisit Florentina Opriș pentru impact.ro.

O vedetă a vorbit despre semnele pe care le-a primit de la destin
Prezentatoarea TV a avut un vis ciudat înainte de moartea soțului său

A visat decesul soțului

Prezentatoarea TV a trecut, în anul 2012, prin drama pierderii soțului său. Tulburător, doar cu câteva zile înainte ca acesta să se îmbolnăvească, Florentina Opriș a avut un vis ciudat, un semn care, spune ea, a atenționat-o de ce urma să se întâmple.

Am visat că o femeie venea să-l ia, a fost un vis intens, nu ca altele. La câteva zile după, a aflat că are probleme și nu mai are mult de trăit, ne-a povestit aceasta.

Cinci ani nu i-a mai crescut părul

Pentru Florentina Opriș, pierderea soțului a reprezentat o adevărată traumă. Aceasta a suferit un blocaj emoțional și, timp de cinci ani, nu i-a mai crescut părul.

Aveam părul foarte lung. La un moment dat, în 2014, m-am dus să mă tund. Au tăiat destul de mult și se pare că am suferit un blocaj pentru că vreme de aproape cinci ani nu mi-a mai crescut absolut deloc. Începusem să port meșe în încercarea de a mă echilibra cumva mental, ca mintea mea să se simtă mai confortabil. Abia când mi-am deblocat mintea, a reînceput să-mi crească părul, a adăugat vedeta tv.

Telefonul care i-a schimbat destinul

Florentina a avut parte și pe plan profesional de semne care i-au schimbat destinul.

Când m-am gândit să fac emisiuni, eram pe punctul să plec în lume, dar a venit ca din neant un telefon, pentru o emisiune, ca un semn că drumul meu e în direcția asta. Apoi, îmi doream să îmi încerc limitele, și, de unde nu mă așteptam, am primit invitația să merg în Himalaya… Dumnezeu lucrează prin oameni. Fiul meu îmi zice că sunt prea senzitivă, ne spune aceasta.

O vedetă a vorbit despre semnele pe care le-a primit de la destin
Florentina Opriș a trecut prin experiențe inedite datorită Divinității

Și-a cunoscut actualul partener tot dintr-o întâmplare

De mai bine de doi ani, prezentatoarea TV este implicată într-o altă relație și, ne mărturisește aceasta, pe actualul partener l-a cunoscut tot dintr-o întâmplare:

Legat de viața sentimentală, persoana cu care sunt într-o relație, am cunoscut-o în urma unui accident pe care eu l-am evitat. Era vorba despre o tamponare, a două mașini în fața mea, am ieșit să văd ce se întâmplă și așa am cunoscut acea persoană cu care sunt acum. Fiecare avem un destin, creionat ca atunci când plecăm din Univers. Avem liberul arbitru, lucrurile esențiale sunt predestinate. Înainte vorbeam în emisiunile mele doar de alimentație, ulterior în cărțile mele, am introdus și noțiunile de trup si suflet, am introdus și această latură. Sunt în continuare atentă la semnele pe care le primesc, dar nu mă voi erija în terapeut pentru alte persoane, nu am simțit să fac asta.