O cunoscută interpretă de muzică populară, curtată de Ştefan Bănică în tinereţe: „S-a ţinut de capul meu”

Badea Violeta 03.02.2022, 15:46
O cunoscută interpretă de muzică populară, curtată de Ştefan Bănică în tinereţe: „S-a ţinut de capul meu”

O cunoscută interpretă de muzică populară a dezvăluit de curând că a fost curtată de celebrul tată al lui Ştefan Bănică Jr. Este deja cunoscut faptul că regretatul actor a fost un adevărat cuceritor și a reușit să frângă inimile multor femei mai mult sau mai puțin cunoscute. Iată cui i-a făcut Ștefan Bănică avansuri și ce răspuns a primit din partea interpretei de muzică populară!

Ce interpretă de muzică populară a încercat să cucerească Ştefan Bănică

O îndrăgită interpretă de muzică populară a dezvăluit, recent, că tatăl lui Ștefan Bănică Jr i-a făcut avansuri în tinerețe. Este vorba despre Elena Merișoreanu, artista care atunci când era în floarea vârstei a reușit să frângă inima multor bărbați cunoscuți.

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, cântăreața de muzică populară, în vârstă de 72 de ani,  a povestit un episod din viața sa personală. Aceasta a povestit că Ștefan Bănică senior i-a făcut avansuri, în urmă cu mai mulți ani. Deși îl plăcea foarte mult, artista spune că l-a refuzat categoric pentru că era căsătorită.

„Eram într-un turneu în Israel. Eram cu regretata Gabi Luncă și a venit ca invitat sâmbăta și duminică Ștefan Bănică, seniorul.

Dacă nu s-a ținut după capul meu… Alții chiar credeau că suntem împreună. Era pedant, elegant, cu mult bun simț.

Punea mâna pe mine. Zicea să ne vedem. Hai să ne jucăm un joc. S-a terminat frumos, fără nimic“, a mărturisit Elena Merișoreanu.

Elena Merisoreanu
Elena Merisoreanu

Elena Merișoreanu, dezvăluiri despre prima dezamăgire în dragoste

Deși a fost extrem de frumoasă și talentată, îndrăgita interpretă de muzică populară recunoaște că a avut parte și de dezamăgiri în iubire. Artista a mărturisit că au încercat să o cucerească foarte mulți bărbați însurați în tinerețe.

Aceasta și-a amintit de un ofițer chipeș, care a reușit să-i pună inima pe jar. Din păcate, cântăreața a fost extrem de dezamăgită de acesta, fiindcă a aflat că era căsătorit.

„L-am văzut la restaurantul MAI, unde mâncam alături de colegii mei din Rapsodia, era în tandrețuri cu soția lui.

Când se vedea cu mine nu purta verighetă, dar în rest o avea. El nu m-a văzut când l-am surprins și când m-a căutat următoarea dată i-am spus că știu că-i însurat.

L-am invitat cu soția la următoarele spectacole și mi-a spus că avea și o fetiță de 11 ani… Am rămas, totuși, prieteni”, a declarat Elena Merișoreanu pentru evz.ro.

Artista este căsătorită de peste 50 de ani cu Viorel Croitoru. Cei doi au împreună doue fete, pe Raluca și Elena.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...