Fetele regretatei Gabi Luncă, dezvăluiri incredibile. Cum le-a apărut mama în vis, chiar înainte de Paşte

Cristian Cojocaru 04.05.2021, 23:49
Fetele regretatei Gabi Luncă, dezvăluiri incredibile. Cum le-a apărut mama în vis, chiar înainte de Paşte

Fetele regretate Gabi Luncă, vin cu dezvăluiri incredibile la o lună de când doamna muzicii lăutărești a trecut în lumea celor drepți. În cadrul unui interviu acordat pentru Playtech.ro, Estera, fiica cea mare a artistei, a mărturisit că aceasta i-a apărut în vis înainte de Paște.

Fetele lui Gabi Luncă vin cu dezvăluiri incredibile

În data de 2 aprilie, cântăreața de muzică lăutărească, Gabi Luncă, înceta din viață la Spitalul Județean de Urgență Ilfov. Cunoscuta artistă nu a putut face față luptei cu Covid-19, astfel că decesul acesteia a venit ca un șoc pentru toată lumea. Fiica cea mare a doamnei muzicii lăutărești, a povestit în exclusivitate pentru Playtech.ro, amănunte de după decesul acesteia.

“Paştele a fost una dintre sărbătorile preferate ale mamei care ţinea să marcheze mai toate sărbătorile în mod special, nu doar una sau alta. Aşa că, zilele ce au trecut au fost unele mai degrabă triste pentru noi. Rolul unei mame e aproape întotdeauna imposibil de înlocuit. Noi, fetele ei, am încercat să facem totul ca şi cum ea ar fi fost alături de noi, ca şi cum ar trăi încă alături de noi”, a mărturisit Estera în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Estera Onoroiu a mai menționat faptul că masa festivă de Paște, nu conține preparatele tradiționale precum miel sau ouă roșii, pentru că așa este în cultul penticostal.

“Noi nu facem ouă roşii şi nici nu preparăm mielul într-un fel. Nu, pentru noi aşa ceva reprezintă obiceiuri păgâne şi-i rugăm pe ceilalţi să nu ne judece pentru asta. Preparăm şi noi o masă festivă şi mama ne supraveghea de fiecare dată cu atenţie roboteala prin bucătărie. Aşa am simţit-o şi anul acesta alături de noi. Atentă la detalii şi cu spiritual viu alături de noi”, a mai adăugat Estera.

Fiicele regretatei Gabi Lunca au venit cu dezvaluiri dupa moartea artistei
Fiicele regretatei Gabi Lunca au venit cu dezvaluiri dupa moartea artistei

”La penticostali, nu se face pomană”

Estera a povestit că înainte de Paște, a visat-o pe regretata Gabi Luncă, și că era liniștită. Fiica artistei a mai adăugat că la penticostali nu se face pomană, astfel că în vis, nu i s-a cerut nimic.

“Mi-am visat mama. Era liniştită şi acest sentiment a reuşit să mi-l insufle şi mie. Și surorile mele au visat-o. Nu putem spune că ne-a cerut ceva anume. Şi nici nu prea avea cum să facă acest lucru, fiindcă la noi, la penticostali, nu se face pomană, nu există tradiţia aceea a împărţirii lucrurilor defunctului, povestea aceea cu coliva sau mai ştiu eu ce alte lucruri care la noi nu sunt incluse în riturile funerare.

La noi, rugăciunea a rămas pe primul plan. Mama ne-a cerut foarte tare să ne rugăm pentru ea după ce nu va mai fi şi asta facem. În plus, a doua zi de Paşte, sora noastră Rebeca, a trecut şi ea printr-o ceremonie scurtă şi frumoasă în rândurile credincioşilor penticostali, simţind astfel că împlineşte şi ea o rugăminte sau că răspunde astfel rugăciunilor mamei”, a mai adăugat Estera Luncă-Onoriu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI