O concurentă de la X factor dă în judecată producătorii. Susține că a fost plătită cu echivalentul a nici 6 lei

Badea Violeta 16.01.2023, 13:06

O concurentă de la X factor vine cu acuzații grave la adresa producătorilor emisiunii. Aceasta susține că a fost plătită cu echivalentul a nici 6 lei, în timp ce compania producătoare a show-ului s-ar fi îmbogăţit de pe urma ei. Totodată, concurenta s-a plâns și de condițiile stricte pe care a trebuit să le respecte în timpul show-ului.

O concurentă de la X factor face acuzații grave la adresa producătorilor emisiunii

Katie Waissel a fost concurentă în cel mai urmărit sezon al show-ului X Factor din Marea Britanie. În anul 2010, aceasta a cântat în fața a milioane de telespectatori. Dar, totuși, fosta concurentă susține că emisiunea i-a distrus viața.

Femeia, acum în vârstă de 36 de ani, a declarat că, de-a lungul concursului, a primit amenințări cu moartea și a suferit atât atacuri de panică, cât și gânduri sinucigașe.

Vorbind pentru Times, Katie Waissel a spus că a dezvoltat o tulburare de stres postraumatic (PTSD) și că încă merge la consiliere psihologică.

Mai mult decât atât, femeia a precizat că a fost plătită doar cu o liră pentru aparițiile sale live de la X Factor, însemnând echivalentul a nici 6 lei. Acum, după ce a studiat dreptul, fosta concurentă a anunțat că dă în judecată producătorii show-ului de talente.

Citește și Ce părere are, de fapt, Dani Oţil despre juraţii de la X Factor. Sigur se vor supăra. „Nişte trişti”!

Katie Waissel
Katie Waissel

Katie Waissel vrea să-i ajute pe tinerii care au fost păcăliți

Fosta concurentă de la X Factor a înființat Fundația OWHL pentru a-i ajuta și pe alții care au trecut printr-o situație similară cu a ei. Pe site-ul său web, fundația afirmă că își propune să „supravegheze bunăstarea, drepturile omului și libertatea în cadrul sectorului industriei creative”.

Privind în urmă la contractele pe care le-a semnat în perioada în care a participat la X Factor, ea a declarat pentru Times: „Sunt atât de multe persoane care au fost atât de prinse în capcană și nu este corect, a existat un dezechilibru uriaș în ceea ce privește puterea”.

Acest lucru a motivat-o să vrea să înțeleagă cum funcționau contractele, astfel încât să poată ajuta alte persoane „să nu mai fie manipulate în viitor”, a spus ea. Plângerea lui Katie Waissel vizează Syco Entertainment, a cărei filială Simco a produs emisiunea alături de Fremantle.

Citește și Cum este viața lui Andrei Leonte la 10 ani după ce a câștigat X Factor: „A făcut ea toată munca, pentru că eu eram sălbatic”. EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...