O companie românească intră puternic pe piața din SUA. Deschide un punct de lucru în celebra Silicon Valley

Iancu Andreea 19.05.2022, 11:00
O companie românească intră puternic pe piața din SUA. Deschide un punct de lucru în celebra Silicon Valley

Românii antreprenori au reușit să cucerească numeroase colțuri ale lumii, mai cu seamă America. Recent, o companie românească intră pe piața din SUA și își propune să se dezvolte în statul de peste ocean. Reprezentanții firmei au planuri îndrăznețe în ceea ce privește viitorul lor pe piața americană.

Ce companie românească intră pe piața din SUA, în Silicon Valley

Ne putem mândri cu multe reușite la nivel internațional, însă unele dintre cele mai de succes afaceri sunt cele din domeniul software. O companie românească de profil a anunțat recent că se alătură antreprenorilor care au făcut carieră pe plan extern și intră pe piața din SUA. Softbinator Technologies S.A. este compania românească de dezvoltare de software specializată în designul, dezvoltarea şi lansarea de produse inovatoare pe piaţă care va deschide un punct de lucru în celebra Silicon Valley.

Conducerea firmei a anunțat că urmează totodată să înființeze o societate cu răspundere limitată. Planurile de viitor ale reprezentanților companiei Softbinator Technologies S.A. își propune ca mai bine de 70% dintre clienții noi care vor începe colaborarea cu antreprenorii români să vină de pe piața din SUA. Ținta este ca lucrurile să se miște în această direcție până la finalul acestui an.

„În acest sens, în primele trei luni ale anului, compania a semnat contracte cu patru noi clienți din SUA cu expertiză în securitate și siguranță, transport și blockchain (NFT), inteligență artificială, creare, editare și stocare de conținut video”, se mai arată în anunțul companiei remis Bursei de la București, citat de economica.net.

Ce companie românească își deschide un punct de lucru în Silicon Valley
Softbinator Technologies și-a deschis un birou în zona apropierea Operei Naționale

Softbinator are în plan dezvoltarea serviciilor și produselor oferite. Compania a deschis un birou și în centrul Bucureștiului

Dincolo de extinderea sa pe piața din SUA, Softbinator a deschis un sediu important în București, în apropiere de Universitatea Politehnica, acolo unde studiază majoritatea angajaților săi. Spațiul de aproximativ 1.000 mp, situat la etajul 4 al clădirii Opera Center, se bucură de o panoramă superbă asupra Operei Naționale București și a râului Dâmbovița.

Birourile beneficiază de spații moderne de lucru, punându-se totodată accent pe colaborare, conexiune, concentrare și expunere la cultura organizațională, oferind însă și zone de relaxare și distracție pentru profesioniștii din domeniul software.

„Odată ce am realizat saltul de la etapa în care eram o companie de IT către momentul actual, când suntem în centrul unui grup de companii ce completează și extind serviciile pe care le oferim, relocarea într-o clădire precum Opera Center marchează un nou punct semnificativ în evoluția Softbinator Technologies. Echipa noastră este în plină extindere, căutăm în continuare colegi noi și acum avem un argument în plus: un birou aproape de metrou, de universități pentru a facilita participarea la cursuri, dar și de parcuri.

Succesul companiei a avut și va continua să aibă la bază eforturile, munca și creativitatea angajaților și colaboratorilor noștri. Prin urmare, sunt încrezător că acest spațiu, pe care l-am ales cu grijă, ne va aduce multă inspirație și energie pentru proiectele noastre curente și viitoare realizate prin tehnologie cutting-edge”, a declarat Daniel Ilinca, fondator și CEO al Softbinator Technologies, potrivit sursei citate.

Compania Softbinator Technologies ocupă locul trei la nivel național în topul „Cel mai bun Angajator în 2021”, potrivit platformei Undelucrăm.ro. În luna decembrie a anului trecut, firma s-a listat pe piața AeRO a Bursei de Valori București, bucurându-se în prezent de o capitalizare de piață de peste 70 milioane de lei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...