EXCLUSIV

O celebră solistă a devenit bunică la doar 47 de ani. A fugit din țară, doar ca să-și țină nepoțica în brațe EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 25.11.2021, 23:57

Celebra solistă Biu Marquetti, care a debutat în show-biz-ul românesc în 2006, alături de trupa Mandinga, este fericită că fiica ei, Lienlysbell, studentă la Medicină, i-a dăruit, zilele trecute, o nepoțică frumușică-foc. Astfel, Biu a devenit bunică, la doar 47 de ani. Reporterii impact.ro au aflat că solista se află acum în Cuba, pentru a fi alături de fata ei, în aceste momente fericite, și că va reveni în țară pe 6 decembrie.

”Biu a fugit în Cuba, ca să asiste la nașterea primei nepoate!”

”Bine ai venit pe lume ”Liz Driadna”, frumoasa mea păpușă, atâta timp cât voi exista, dragostea nu-ți va lipsi niciodată, Dumnezeu să te umple de binecuvântări, mulțumesc!”, a scris Biu, pe conturile sociale, în dreptul fotografiilor cu frumușica ei nepoțică, pe care i-a dăruit-o fiica ei, care are doar 21 de ani.

”Biu nu a mai avut răbdare, astfel că și-a făcut bagajele înainte ca nepoțica ei să vină pe lume, și a plecat spre Cuba, țara ei natală, pentru a asista la nașterea fetiței. Biu va reveni în România pe data de 6 decembrie”, ne-au declarat prietenii solistei Biu, în exclusivitate pentru impact.ro.

O celebra solista, bunica la 47 de ani
Biu Marquetti de la Mandinga, fiica si nepoata ei

Biu Marquetti își vizitează în fiecare an fiica rămasă în Cuba

Aceleași surse ne-au mai dezvăluit că Biu și fiica ei au legătură foarte strânsă, deși una locuiește în Cuba, iar cealaltă, în România:

”Fiica lui Biu a rămas în Cuba, cu bunica ei, încă de la vârsta de 6 ani, de când Biu s-a mutat în România. Dar, Biu s-a străduit să ajungă cel puțin o dată pe an în Cuba, de ziua fetei, în plus, vorbesc zilnic la telefon”.

E speriată de situația grea din țara natală: ”Cuba trece printr-o criză economică severă”

Biu este născută în Cuba, dar locuiești în România, din 2006. Ea ne vorbea, într-un interviu pentru impact.ro, despre situația grea din țara natală:

”Cuba trece printr-o criză economică mult mai severă și, din păcate, guvernul face viața mult mai dificilă pentru compatrioții mei. Avem un Embargo intern mult mai mare decât cel extern. Nu am crezut niciodată că se va ajunge la așa ceva, în țara mea. Mă întristează foarte mult să vorbesc despre asta, mă doare mult, CUBA”.

Fiica lui Biu locuiește în Cuba și este studentă la Medicină

Lienlysbell, fiica celebrei soliste, locuiește în Cuba și studiază Medicina: ”Acum trei ani, fiica mea a ales să rămână acolo, ca să facă această Facultate de Medicină (Radiologia, mai exact) și m-am bucurat foarte mult la vremea respectivă dar, acum, e un risc pentru sănătatea ei lipsa echipamentului pentru această specialitate, în spitale”:

”În plus, după ce termină cei patru ani de facultate, nu poate să iasă din țară decât după ați doi ani, timp în care trebuie să facă serviciile sociale obligatorii (asta s-a aflat între timp”, ne mai declara Biu, fosta solistă a trupei Mandinga, pentru impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...