O celebră cântăreață din România refuză să se mai înfometeze: „Mi-a căzut părul și nu mai aveam chef de viață” (exclusiv)

Nicu Stan 02.04.2021, 15:16

O celebră cântăreață din România refuză să se mai înfometeze. Nu vrea să mai aibă greutatea de la 20 de ani. Despre cine este vorba, citiți în articolul de mai jos.

O vedetă de la noi a slăbit 33 de kilograme prin înfometare. ”Mi-a căzut părul și nu mai aveam chef de viață”

O celebră cântăreață de la noi a ajuns la concluzia că nu mai vrea să se înfometeze. Îndrăgita interpretă a suferit mult în urmă cu câțiva ani când a slăbit 33 de kilograme prin înfometare.

Acum, cântăreața nu vrea să mai audă de înfometare și vrea doar să se menițină. Este vorba despre îndrăgita interpretă de muzică maramureșană Cornelia Rednic, soția lui Lupu Rednic.

Cornelia Rednic arata acum ca un manechin
Cornelia Rednic arata acum ca un manechinCornelia Rednic arata acum ca un manechin

Greșeala Corneliei Rednic

”Am slăbit în trei luni fără să mănânc, dar nu recomand nimănui să se înfometeze. Mi-a căzut părul și nu mai aveam chef de viață. E adevărat că atunci ajunsesem la 50 kg, dar nu a fost bine ce am făcut, mai ales că nu am apelat la sfaturile niciunui nutriționist”, a explicat Cornelia.

De asemenea, solista Cornelia Rednic a adoptat de ceva vreme și un alt look, mai tineresc, preferând o tunsoare scurtă.

Cornelia Rednic și-a schimbat look-ul

”M-am tuns singură. Coafeza mea nu voia să mă tundă. Iubea părul meu lung, întreținut și îngrijit. Ea m-a făcut blondă din brunet și a avut răbdare cu mine. Așa că, după ani de zile, în care am avut părul lung, frumos, și ea mi l-a coafat, mi-a spus: ”Îmi tăi mâinile, dar eu nu îți tăi părul”. Am luat foarfeca și m-am tuns singură acasă, dar e adevărat că am făcut un curs în tinerețe.

M-am tuns eu și apoi m-am dus să mă retușeze la finețe, în locuri în care singură nu aveam cum să ajung. De când mă știu mi-am dorit enorm părul lung, dar nu îl mai vreau niciodată lung. Scurt este mult mai ușor de întreținut și de aranjat. Tunsoarea a venit la timpul potrivit, așa am simțit. Am mai mult de un an de când mi-am tuns podoaba capilară și când am postat prima poză cu părul scurt, ”gata, m-am tuns”, nu m-a crezut nimeni.

Cornelia Rednic a vrut să vadă cum este cu părul scurt

Aveam grijă de păr, era impecabil, cu bucle… Eu am o față rotundă și atunci, Bety, coafeza mea de la Sighet de 16-17 ani, mi-a spus cum să tund un păr așa frumos. Nici ea și nici cea de la București, care mă face frumoasă la evenimente, nu au vrut să-mi taie părul, dar eu le-am spus că simt nevoia să văd cum e cu părul scurt”, a povestit Cornelia Rednic.

Urmăriți Impact.ro și pe