O botoșăneancă a sunat la 112 pentru că fiul ei a refuzat să mănânce carne. Explicația dată de femeie

Iancu Andreea, Narcisa Tomulescu 20.07.2021, 17:07
O botoșăneancă a sunat la 112 pentru că fiul ei a refuzat să mănânce carne. Explicația dată de femeie

Un eveniment inedit, de râsu’ plânsu’, a uimit cadrele medicale de la serviciul de urgență, după ce o botoșăneancă a sunat la 112 pentru că fiul ei a refuzat să mănânce carne. Femeia a oferit și explicația pentru gestul său, însă oamenii legii, ajunși la fața locului, i-au transmis acesteia că este pasibilă de amendă pentru apelare nejustificată la numărul de urgență. Pe de altă parte, fiul femeii a oferit și el un argument, motivând alegerea de a nu consuma carne.

O botoșăneancă a sunat la 112 pentru că fiul ei a refuzat să mănânce carne. Care a fost explicația dată de femeie

Viața de părinte este una extrem de dificilă, mai cu seamă în situațiile în care copiii refuză să mănânce. Astfel, mulți apelează la tot felul de trucuri pentru a-i determina pe cei mici să consume alimentele sănătoase care îi ajută să se dezvolte. La un astfel de truc pare să fi recurs și o botoșăneancă, aceasta a sunat la 112 pentru că fiul ei a refuzat să mănânce carne, stârnind uimirea cadrelor medicale de la serviciul de urgență.

Chiar dacă se confruntă cu unele dintre cele mai ciudate apeluri la numărul de urgență, medicii de la Ambulanță nu s-ar fi așteptat să primească un telefon prin care se solicita ajutor în privința alimentației unui tânăr adolescent. Femeia din Botoșani a devenit îngrijorată după ce fiul său, în vârstă de 16 ani, a refuzat să mănânce carne. Recent întoarsă din străinătate, botoșăneanca a remarcat că băiatul ei este prea slab, considerând că nu se alimentează corect. Astfel, aceasta a considerat că tânărul are nevoie de ajutor specializat, fiind îngrijorată cu privire la starea lui de sănătate.

O botoșăneancă a sunat la 112 pentru că fiul ei a refuzat să mănânce carne
Serviciul de ambulanță a fost solicitat pentru un motiv inedit, într-o gospodărie din Botoșani

Care este motivul pentru care tânărul refuza să consume carne

Un echipaj de urgență ajuns la fața locului i-a găsit pe cei doi certându-se de mama focului. Băiatul încerca să îi explice mamei sale că nu este nimic în neregulă cu el. Tânărul de 16 ani și-a motivat dorința de a nu consuma carne prin faptul că a ales să devină vegetarian și deci să nu mai opteze pentru alimente precum produsele animale. Minorul a precizat că nu îi place carnea și astfel nu mai mănâncă acest aliment.

După ce spiritele s-au mai calmat, echipajul de poliție, ajuns de asemenea la fața locului, a adus o veste proastă pentru mama băiatului. Oamenii legii au legitimat-o pe femeia din Botoșani care a apelat la 112 și i-a transmis acesteia că este pasibilă de o amendă pentru că a apelat în mod nejustificat la serviciul 112.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...