O bancă importantă din România le dă bani clienților. E anunțul momentului, cum vor ajunge pe card

Andra Daoud 04.01.2022, 14:49
O bancă importantă din România le dă bani clienților. E anunțul momentului, cum vor ajunge pe card

Una dintre cele mai mari bănci din România își surprinde clienții cu o veste bună, chiar la început de an. Raiffeisen Bank a transmis că își va recompensa clienții din toată țara și totul face parte dintr-o campanie demarată mai demult de bancă. Ce trebuie să facă oamenii care au un cont deschis la Raiffeisen Bank, pentru a câștiga până la 500 de lei pe card.

Raiffeisen Bank le dă bani clienților

Raiffeisen Bank desfășoară un program de fidelizare a clienților, care presupune și extinderea portofoliului. Campania este activă de aproape un an de zile, iar din când în când banca le amintește clienților săi cum pot face bani mai mulți pe card. Cei care au deja un cont deschis la Raiffeisen Bank și conving și alte cunoștințe să își deschidă cont sunt recompensați de către bancă.

Mai exact, pentru fiecare client nou adus în portofoliu, puteți primi 50 de lei pe card. Numărul maxim de conturi nou create pentru care puteți fi recompensat este de 10, adică 500 de lei. Pentru ca banii să ajungă în cont, persoanele care devin clienții băncii trebuie să completeze procesul de activare a contului pe care îl deschid. Dacă nu se întâmplă acest lucru, Raiffeisen Bank nu va vira banii în contul vostru.

„Fiecare prieten adus la Raiffeisen îți aduce 50 de lei”

Cei de la Raiffeisen Bank au decis să înceapă anul cu această campanie și au anunțat clienții prin intermediul unei postări pe Facebook. Informațiile și regulamentul sunt disponibile și pe site-ul băncii. Campania se desfășoară până la finalul lunii martie, iar cei care aleg să își deschidă cont o pot face fie online, fie într-o agenție Raiffeisen Bank.

O bancă importantă din România le dă bani clienților. E anunțul momentului, cum vor ajunge pe card
O bancă importantă din România le dă bani clienților. E anunțul momentului, cum vor ajunge pe card

Fiecare prieten adus la Raiffeisen îți aduce 50 de lei. Și nu numai prietenii. Cheamă-ți sora, fratele, părinții, bunicii sau vecinii la Raiffeisen, și vezi cum e să câștigați împreună! Ce trebuie să faci? E simplu! Oferă-le codul tău de client primit de la Raiffeisen, cu care ei pot aplica online sau în agenție, până pe 31 martie 2022. În plus, invită pana la 10 prieteni și poți câștiga până la 500 de lei! au transmis cei de la Raiffeisen.

Raiffeisen Bank a luat recent decizia de a renunța la casierii și de a face cât mai multe operațiuni online și la bancomat. La începutul lunii decembrie, banca a anunțat că renunță la casierii și, implicit, la serviciul operațiuni cu numerar. Decizia este parte a unui proiect mai amplu derulat de bancă și care s-a desfășurat sub deviza „agenții fără casierii”.

Serviciul operațiuni cu numerar nu va mai fi disponibil în sucursalele băncii. Clienții care au credite în valute (euro, dolari sau franci elvețieni) vor putea alimenta în continuare conturile în vederea rambursării ratelor. Ratele la credite vor putea fi plătite în numerar, însă acest lucru va fi posibil doar la anumite agenții ale băncii.

Urmăriți Impact.ro și pe