Vedeta din România căreia nu-i este teamă să zică adevărul despre coronavirus: „Nu s-a îmbolnăvit nimeni”

Ana Anitoiu 20.11.2020, 15:20
Vedeta din România căreia nu-i este teamă să zică adevărul despre coronavirus: „Nu s-a îmbolnăvit nimeni”

O vedetă din România nu se teme să spună adevărul despre noul coronavirus. Ea a refuzat să pună lacătul pe ușă, în afacerile din care se întreține, în această perioadă.

Din ce câștigă bani vedeta, după ce a izbucnit pandemia de coronavirus

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru playtech.ro, solista Mihaela Cernea, care a devenit cunoscută în anii ’90 cu trupa ”Class”, a spus care este părerea ei despre pandemia de coronavirus.

Mihaela Cernea are 43 de ani. Ea a debutat în muzică alături de Mihaela Florea, de Florin Cojocaru și de fratele ei, Vlad Cernea. Acum, însă, este mamă a doi copii – Leon, în vârstă de 15 ani, și Leia, în vârstă de 12 ani. Este căsătorită cu pictorul Costin Craioveanu și are propriile ei afaceri.

Deși s-a retras de pe scenă, Mihaela Cernea se ocupă în prezent de pregătirea micilor talente. Elevul ei preferat este chiar fiul ei, Leon, care are o trupă, Alarma. Băiatul este toboșar, la fel ca unchiul lui, Bubu Cernea, și ca bunicul lui, Mișu Cernea, baterist care a colaborat cu trupe ca Mondial și Sfinx.

”Într-un fel, da, viața ni s-a schimbat, dar nu foarte mult. Eu am studioul chiar lângă casă. A fost doar perioada de izolare mai grea atunci când am făcut cursuri cu elevii mei online, dar acum am dat drumul la ore.

Vin elevii la mine, vine lumea, stăm la distanță unii de alții, încă nu s-a îmbolnăvit nimeni. La înregistrări se stă cu mască, e ok. La canto nu se poate cu mască, dar păstrez o distanță, sunt foarte atentă”, a spus Mihaela Cernea.

Vedeta din Romania careia nu-i este teama sa zica adevarul despre coronavirus
Mihaela Cernea

În afară de canto, Mihaela Cernea se mai ocupă și de o sală de sport. Nici aici nu a pus lacătul pe ușă, din cauza pandemiei de coronavirus. Însă, s-a adaptat, mai ales că de aici și de la studio vin veniturile pentru întreținerea familiei.

”Nu am închis afacerea, sala de sport merge încă. S-a schimbat doar modul de lucru, acum avem câte un client cu antrenorul lui. La ora de grup băgăm doar 6-7 oameni. Dezinfectăm în schimb foarte bine, ștergem pe jos cu o soluție dezinfectantă, zici că suntem la spital, e ca în sala de operație așa miroase.

Unele sporturi precum pilates poți să le faci și cu mască. Acasă suntem mai relaxați. Ne temem de virus, așa e, dar trebuie să ne continuăm viața, acum nu putem să punem lacăt pe ușă.

Mă bucur că încă merge afacerea cu sala de sport pentru că, practic, din asta trăim și din orele de la studio pe care le dau elevilor mei. Este o perioadă mai dificilă cu banii, dar ne descurcăm. Nu am avut decât un singur concert înainte de alegeri, în rest a fost totul mort pe perioada asta”, a mai spus Mihaela Cernea.

Vedeta din Romania careia nu-i este teama sa zica adevarul despre coronavirus
Mihaela Cernea si familia ei

Ce crede Mihaela Cernea, de fapt, despre coronavirus

Vedeta a mai făcut dezvăluiri și despre familia sa, în contextul pandemiei de coronavirus. Mihaela Cernea susține că masca de protecție funcționează și că se bucură că cei doi copii ai ei mai ies afară, cu prietenii lor.

”Copiii sunt și ei cu școala online, se mai văd cu prietenii lor, Leia-cu fetele, Leon-cu băieții. Îmi place că, totuși, mai ies, nu sunt așa speriați, au activitate, nu stau doar cu nasul în calculatoare.

Purtatul de mască ne ferește, nu a avut nimeni nimic în familia noastră până acum. Am avut în schimb niște prieteni buni de-ai noștri care s-au îmbolnăvit”, a spus ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...