O americancă susține că a băgat la mașina de spălat lozul câștigător de 26 de milioane de dolari. Proba prin care vrea să pună mâna pe bani

Iancu Andreea 14.05.2021, 16:42
O americancă susține că a băgat la mașina de spălat lozul câștigător de 26 de milioane de dolari. Proba prin care vrea să pună mâna pe bani

Câștigul unei femei a ajuns “pe apa sâmbetei” în urma unui incident. O americancă, care susține că avea lozul câștigător de 26 de milioane de dolari, a băgat biletul la mașina de spălat în mod accidental. Acum, după ce a rătăcit lozul, ea încearcă să dovedească faptul că este câștigătorul de drept la loto, folosindu-se de singura probă pe care o poate ajuta în acest caz.

O americancă a pierdut lozul câștigător la mașina de spălat

Curat ghinion în cazul unei femei din Statele Unite. O americancă a reușit să piardă biletul cu numerele de la loto, după ce a băgat la mașina de spălat lozul câștigător, care i-ar fi adus 26 de milioane de dolari în cont. Femeia își pusese speranțele într-un bilet la loteria din California, însă norocul nu i-a surâs. După ce a cumpărat un loz de la un magazin dintr-o suburbie a orașului Los Angeles, americanca ar fi uitat biletul în buzunarul pantalonilor, pe care ulterior i-a băgat la spălat. Acum, femeia încearcă să aducă orice dovadă prin care să le arate reprezentanților loteriei că ea este posesoarea biletului câștigător.

Pe data de 14 noiembrie a anului trecut, americanca a cumpărat un bilet pentru jocul SuperLotto Plus, în acest sens existând și imagini filmate de camerele de supraveghere, potrivit presei de peste ocean. Din neatenție însă aceasta a reușit să rătăcească biletul, care crede că ar fi ajuns la mașina de spălat împreună cu perechea de pantaloni purtată în ziua aceea. Premiul pe care femeia l-ar fi obținut ajungea la 26 de milioane de dolari, însă în lipsa dovezii câștigului, aceasta riscă să nu se aleagă cu nimic. Americanca a încercat să o convingă pe angajata magazinului din suburbia Norwalk de faptul că a tras lozul norocos, însă nu poate dovedi că a bifat numere câștigătoare pentru că a rătăcit biletul printre rufele de la spălat.

O americancă a băgat la mașina de spălat lozul câștigător de 26 de milioane de dolari
Cine urmează să ia banii de pe biletul câștigător al femeii

Ce urmează să se întâmple cu banii, dacă nu sunt revendicați de câștigător

Femeia ar fi fost filmată de camerele de supraveghere în ziua de 14 noiembrie, însă un purtător al loteriei din California a precizat că înregistrarea nu reprezintă o dovadă suficientă. Chiar și așa, o copie a filmării a fost trimisă organizatorilor extragerii, care au demarat o investigație. Pe de altă parte, termenul limită de revendicare al premiului de 26 de milioane de dolari a expirat joi, iar organizatorii atrag atenția că acesta nu poate depăși 180 de zile de la data extragerii loto. Astfel, femeia riscă deja să rămână fără câștiguri.

În plus, în situația în care americanca nu va putea dovedi că este câștigătorul lozului, banii vor ajunge la mai multe școli publice din California, conform anunțului organizatorilor. De asemenea, conform procedurii standard, agentul comercial care a vândut biletul cu numerele câștigătoare la loto va primi 130.000 de dolari drept recompensă. Numerele câștigătoare pentru extragerea loto erau 23, 36, 12, 31, 13, cu un așa-numit mega număr de 10.