O adolescentă de 14 ani a fost bătută în plină stradă, la Roșiorii de Vede. O tânără de 18 ani a fost reținută de poliție

Elena Avramescu 21.01.2022, 13:53
O adolescentă de 14 ani a fost bătută în plină stradă, la Roșiorii de Vede. O tânără de 18 ani a fost reținută de poliție

Scenele de groază s-au petrecut într-un parc din Roșiorii de Vede, unde o tânără în vârstă de 18 ani a fost reţinută pentru 24 de ore după ce, împreună cu o adolescentă de 14 ani, au bătut o altă fată, în vârstă de 15 ani. Mai multe imagini au fost postate pe internet, care ulterior au ajuns și în mâinile polițiștilor.

O adolescentă de 14 ani a fost bătută în plină stradă, la Roșiorii de Vede

Imediat după producerea incidentului, oamenii legii s-au sesizat din oficiu, iar în urma cercetărilor a reieșit că miercuri, 19 ianuarie, în jurul orei 13:00 – 13:30, într-un parc din municipiul Roșiori de Vede, o tânără de 15 ani a fost agresată fizic de alte două tinere de 14 și 18 ani, ptrivit Inspectoratului Județean de Poliție.

„La data de 19 ianuarie a.c. în jurul orei 13.00-13.30 într-un parc din municipiul Roşiorii de Vede, o tânără de 15 ani a fost agresată fizic, prin lovire, de două persoane. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roşiorii de Vede au identificat cele două agresoare cu vârste de 14, respectiv 18 ani, care au exercitat acte de violenţă asupra tinerei de 15 ani”, a transmis IPJ Teleorman.

Politistii din Bucuresti au incercat sa opreasca un barbat acuzat de talharie
Masina de politie

Cu toate că incidentul s-a petrecut miercuri, tânăra nu a depus plângere până vineri dimineață, conform IPJ Teleorman.

„Până la acest moment, partea vătămată nu a depus plângere penală prealabilă, deşi a fost informată de poliţiştii municipiului Roşiorii de Vede cu privire la termenul legal de trei luni de depunerea plângerii prealabile”, au mai spus poliţiştii.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili, cu exactitate, toate cauzele și împrejurărilecare au condus la acest incident.

Conducerea unității de învățământ și Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului, au fost și ele informate pentru dispunerea de măsuri conform competențelor, astfel că situația este monitorizată în continuare de către oamenii legii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...