Acțiune importantă a polițiștilor la nivel național. Oamenii legii caută persoane care dețin ilegal arme și muniție

Elena Avramescu 15.12.2021, 10:09
Acțiune importantă a polițiștilor la nivel național. Oamenii legii caută persoane care dețin ilegal arme și muniție

În această dimineață are loc o amplă acțiune la nivel național, în cadrul unui dosar penal privind deținerea ilegală de arme. Astfel că urmează să aibă loc 26 de percheziții. Cea care coordonează acțiunea este Direcţia Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din Poliţia Română, cu privire la nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

Amplă acțiune a polițiștilor la nivel național

În acest fel au loc 11 percheziţii domiciliare în judeţele Ilfov, Olt, Dolj, Mehedinţi şi Suceava, pentru scoaterea din circuitul ilegal a unor arme de foc supuse autorizării, care erau deţinute ilegal.

În plus, în Prahova, Arad, Ilfov, Cluj, Vrancea, Brăila şi Gorj au loc nu mai puțin de 15 percheziţii domiciliare, pentru administrarea probatoriilor, din dosarele penale instrumentate ce au ca obiect săvârşirea infracţiunilor la regimul armelor, explozivilor şi substanţelor periculoase.

Politia Romana

Această acţiune are parte de sprijinul specialiştilor criminalişti ai Institutului Naţional de Criminalistică şi al luptătorilor SIAS din cadrul IGPR şi SAS al IPJ Ilfov.

Pe lângă asta, activităţile desfăşurate au în vizor administrarea probatoriilor în dosarele penale instrumentate la nivelul Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, privind săvârşirea infracţiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...