O actriță celebră, propunerea PNL pentru a fi viceprimar la sectorul 2. Ce spune Violeta Alexandru

Rădulescu Valentin 26.10.2020, 21:11
O actriță celebră, propunerea PNL pentru a fi viceprimar la sectorul 2. Ce spune Violeta Alexandru

Violeta Alexandru a făcut recent anunțul cu privire la propunerile PNL pentru posturile de viceprimari. Printre acestea se află însă și o surpriză pentru bucureșteni. Una dintre celebrele actrițe de la noi din țară se află pe listele liberalilor pentru funcția de viceprimar la Sectorul 2. Despre cine este vorba?

Actriță celebră pe listele propunerilor de la PNL

Președintele PNL din București, Violeta Alexandru, a anunțat recent care sunt propunerile PNL pentru funcțiile de viceprimar din Capitală. Printre acestea însă, se află și o actriță cunoscută și apreciată de români. Este vorba de Magda Catone, care alături de Adrian Costache, sunt propuși pentru funcțiile de viceprimar al Sectorului 2.

„Este incredibil ce se întâmplă în București după alegeri. Contestații PSD vizând primarii aleși ai Dreptei unite, proceduri duse la limita maximă a termenului. PSD, direct sau prin interpuși, se agață cu dinții de scaunele pierdute. Mai că îți vine să crezi că au tras de timp pentru a mai da niște tunuri în afara mandatului. Adevărul este întotdeauna la iveală. În curând se va termina! Vreau să ne apucăm de treabă alături de partenerii noștri. Primesc, în acest timp, multe mesaje de la bucureșteni care, pe bună dreptate, spun că ne așteaptă să luăm decizii. Vreau să știe că suntem pregătiți să preluăm lucrurile. În echipa mea de la PNL, toate ședințele de desemnare a candidaților pentru pozițiile de viceprimari – la Capitală și la sectoare – au avut loc. Acești oameni trebuie să înceapă imediat treaba alături de partenerii noștri. Am promis bucureștenilor seriozitate și pentru mine acest lucru este foarte important”, este o parte din mesajul Violetei Alexandru pe pagina de socializare.

Magda Catone se află în prezent la vârsta de 62 de ani și este actriță la Teatrul Național din București. Aceasta a absolvit Academia de Artă Teatrală și Cinematografică din București în anul 1982. Magda a debutat în filmul lui Lucian Pintilie ”De ce trag clopotele Mitică?”, pe vremea când însă era studentă. De atunci a jucat în nenumărate piese de teatru și seriale. Totodată, Magda Catone este și fosta soție a actorului Șerban Ionescu.

O actriță celebră, propunerea PNL pentru a fi viceprimar la sectorul 2. Ce spune Violeta Alexandru
Magda Catone

Care sunt propunerile PNL pentru funcțiile de viceprimari?

Violeta Alexandru a transmis românilor și care vor fi propunerile PNL pentru funcțiile de viceprimari din fiecare sector, excepție făcând sectorul 5 și 6. Așadar, propunerile PNL sunt:

Viceprimar Sector 1 PNL – Ramona Porumb

Viceprimari Sector 2 PNL – Magda Catone și Adrian Costache

Viceprimar Sector 3 PNL – Alexandru Oancea

Viceprimar Sector 4 PNL – Robert Florea

„Respectând Protocolul încheiat cu partenerii noștri de la USR – Plus, în birourile politice ale organizațiilor PNL din toate sectoarele în care, în consiliile locale, avem majoritate alături de parteneri, am desemnat de curând candidații pentru funcțiile de viceprimari. La Capitală – prin Biroul Politic al Municipiului București, la sectoare – prin Birourile Politice de sector. La sectorul 5 nu avem majoritate, Dreapta nu va propune viceprimar(i). Practic, PNL respectă principiul parității, principiul stabilit în mod expres în Protocolul semnat, înainte de alegeri, cu USR-Plus, pentru binele bucureștenilor”, a completat Violeta Alexandru.

Urmăriți Impact.ro și pe