Alexandra Dinu a uitat de prestanța de la Românii au talent. Ce a făcut vedeta în club, la Mamaia

Iancu Andreea, Ozana Mazilu 26.08.2021, 09:30
Alexandra Dinu a uitat de prestanța de la Românii au talent. Ce a făcut vedeta în club, la Mamaia

Membra juriului Românii au talent, Alexandra Dinu, a fost surprinsă recent în club, în stațiunea Mamaia, distrându-se alături de prietenele sale. Vedeta de la Pro TV nu putea trece neobservată, fotoreporterii reușind să imortalizeze câteva momente din cadrul petrecerii de pe litoral. Simpla prezență a frumoasei jurate a atras toate privirile, în timp ce ținuta aleasă de actriță a stârnit imaginația personajelor masculine din locație.

Cum a apărut Alexandra Dinu în club, la Mamaia. Jurata de la Românii au talent a întors toate capetele

Este una dintre cele două prezențe feminine de la masa juriului Românii au talent, fiind considerată totodată și o femeie estrem de frumoasă. Fosta soție a lui Adrian Mutu, Alexandra Dinu, obișnuiește să fie extrem de discretă în privința vieții sale personale. De la divorțul de fotbalist, aceasta a ales să se retragă în străinătate, locuind de ani buni în Italia, alături de Mario, fiul ei, departe de lumina reflectoarelor. Recent însă, având în vedere că s-a întors în România pentru proiectele din televiziune, Alexandra Dinu a fost surprinsă în club, într-o locație renumită din Mamaia, unde a ales să petreacă alături de două prietene.

Vedeta de la Pro TV a reușit să atragă privirile tuturor cu apariția sa, fotoreporterii cancan.ro surprinzând-o în ipostaze greu de imaginat. Femeia extrem de delicată, pe care telespectatorii au urmărit-o pe micul ecran, s-a dezlănțuit în club, alături de prietenele ei. Alexandra Dinu nu s-a sfiit să servească câteva shot-uri la barul de pe litoral, dansând pe tot parcursul serii petrecute în locația de fițe. De asemenea, privirile tuturor au fost atrase de ținută, o salopetă albă, care dezvăluia decolteul generos al vedetei.

Alexandra Dinu, în club, la Mamaia
Alexandra Dinu, surprinsă în club, la Mamaia
foto – cancan.ro

Viața amoroasă îi dă bătăi de cap frumoasei jurate de la Pro TV

În ciuda frumuseții și personalității sale, Alexandra Dinu pare că nu reușește să își găsească un echilibru în viața personală. După mai multe relații cu personalități importante din lumea filmului și nu numai, fosta soție a lui Adrian Mutu părea să fi construit o relație trainică alături de Jeffrey Greenstein, unul dintre producătorii peliculei “Loving Pablo”. Cei doi s-au cunoscut înainte ca acesta să se mute în Statele Unite ale Americii.

Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de mai mulți ani, deși nu și-au expus niciodată relația în mediul online. Se pare însă că lucrurile nu au mai funcționat între ei, iar separarea s-ar fi produs în urmă cu câteva luni. Jeffrey a și reușit să se remonteze și este implicat deja într-o nouă relație cu Salome, o femeie căreia producătorul american nu se sfiește să îi face declarații de dragoste în mediul virtual.

Urmăriți Impact.ro și pe