Nunta Simonei Halep. Ce vor trebui să lase invitații la intrare, e total interzis. Klaus Iohannis, invitat de onoare

Iancu Andreea 14.09.2021, 21:04
Nunta Simonei Halep. Ce vor trebui să lase invitații la intrare, e total interzis. Klaus Iohannis, invitat de onoare

Simona Halep și Toni Iuruc urmează să se căsătorească miercuri după-amiază, în cadrul unei ceremonii restrânse, care se va încheia cu o petrecere într-un club de pe malul mării. Nunta Simonei Halep este pregătită în cel mai mic detaliu, astfel că jucătoarea de tenis și-a anunțat invitații despre lucrurile pe care aceștia vor trebui să le lase la intrare. Pe de altă parte, fericitul eveniment va avea invitați de seamă, printre care se regăsește și președintele Klaus Iohannis.

Reguli stricte la nunta Simonei Halep. Invitații trebuie să lase unele obiecte la intrare

Nunta Simonei Halep cu logodnicul său, Toni Iuruc, este așteptată de ani buni. Cei doi au decis să organizeze fericitul eveniment miercuri, la Constanța, de la ora 16:00. Oficializarea relației va avea loc în prezența mai multor personalități din România, dar și a familiilor și apropiaților cuplului. Și pentru că jucătoarea de tenis și-a dorit să se bucure de petrecere, la nunta Simonei Halep au fost stabilite reguli clare pentru invitați.

Petrecerea, care va găzdui 300 de invitați, va fi organizată într-un club din Mamaia, acolo unde chiar nașul cuplului este patron. În privința condițiilor de intrare la eveniment, Simona Halep le-a transmis invitaților săi câteva reguli. Se pare că la petrecerea organizată de sportivă și iubitul său, invitații trebuie să lase la intrare telefoanele mobile sau orice alte dispozitive de înregistrat, potrivit telekomsport.ro. De asemenea, cei care se vor bucura de această etapă din viața Simonei și a lui Toni nu trebuie să vină la nuntă cu niciun fel de cadou sau bani.

Nunta Simonei Halep îl va avea drept invitat pe Klaus Iohannis
Simona Halep și viitorul său soț, Toni Iuruc

Președintele României, Klaus Iohannis, printre invitații la cununia civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc

Jucătoarea de tenis și logodnicul său vor spune „DA” în fața ofițerului Stării Civile, în cadrul unui eveniment discret, care va avea loc pe malul mării. Cei doi soți vor merge apoi să petreacă fericitul moment în club Fratelli din Mamaia, acolo unde Dani Caramihai, nașul lor de cununie, este unul dintre patroni. El este și cel care le-a făcut cunoștință Simonei și lui Toni Iuruc, în urmă cu mai mulți ani, în clubul pe care îl patronează.

Printre invitații de seamă de la nunta Simonei Halep se numără Ilie Năstase și Ion Țiriac, dar și președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, susțin sursele telekomsport.ro. Șeful Statului este un mare amator al tenisului, astfel că ar putea să își facă apariția la eveniment. Dincolo de regulile stricte, Simona a luat o decizie care contravine tradițiilor machedonilor, cultură din care este originară. Sportiva a hotărât să păstreze numele de familie, astfel că în acte se va numi Simona Halep-Iuruc, ținând cont și de faptul că jucătoare de tenis este un brand mondial.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...