Nuntă mare la Antena 1 și în showbiz-ul din România. A spus „Da” după patru luni de relație

Badea Violeta 17.04.2023, 17:25

Bat clopote de nuntă în showbiz-ul din țara noastră. Una dintre cele mai apreciate vedete de la Antena 1 se pregătește să facă pasul cel mare. După o relație de doar patru luni, partenerul ei și-a luat inima în dinți și i-a adresat marea întrebare, iar faimoasa blondină a răspuns „Da” fără să stea prea mult pe gânduri. Află, din rândurile de mai jos, despre cine este vorba.

O vedetă de la Antena 1 își unește destinul cu iubitul ei, după doar patru luni de relație

În zilele noastre, multe cupluri stau ani de zile împreună și abia apoi se căsătoresc, dar acesta nu este cazul pentru Cosmina Adam și iubitul ei. Ce doi tineri se iubesc de doar patru luni de zile, dar deja și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru altul. Chiar în prima zi de Paște, bărbatul a cerut-o de soție pe fosta asistentă de la Acces Direct, iar răspunsul vedetei a fost afirmativ.

Claudiu a decis că el și Cosmina Adam sunt pregătiți să facă pasul cel mare și să devină, oficial, o familie. Superbul moment a avut loc în Budapesta, acolo unde își petrec sărbătorile pascale cei doi amorezi. Vedeta este extrem de fericită și numără lunile până când va îmbrăca rochia de mireasă.

„A fost un moment pe care nu o să-l uit niciodată. Nu mă așteptam, totul a fost așa, pe șoc, cum s-ar spune. S-a întâmplat chiar în ziua de Paște.

Noi am ajuns la Budapesta și voiam să mergem la o cafenea celebră. Am intrat acolo, ne-am așezat la o masă, am mâncat și am băut o cafea și oamenii care merg acolo pot să meargă și prin cafenea să facă poze.

Ne-am dus să facem poze ca turiști și după am mers înapoi la masă, iar la 30 de minute logodnicul meu a zis că nu i-am făcut nicio poză bună”, a dezvăluit fosta asistentă de la Acces Direct, pentru Spynews.ro.

Citește și Mutare șoc la Antena 1, Gabriela Cristea a fost înlocuită. Cine este noua prezentatoare a emisiunii „Mireasa – Capriciile iubirii”!

Cosmina Adam si partenerul sau
Cosmina Adam si partenerul ei

„Am rămas șocată, am plâns”

Iubitul Cosminei Adam a pregătit totul în detaliu pentru ca partenera sa să aibă parte de o surpriză de proporții si să nu bănuiască nimic. Deși emoțiile au fost puternice, bărbatului i-a ieșit totul așa cum a plănuit.

„Mi-a zis că hai să mai mergem încă o dată sus la un balcon să mai facem niște poze. I-am spus că mergem, cu toate că eu știam că i-am făcut poze bune, și când am ajuns acolo am văzut că tot ținea mâinile în buzunar, el s-a pus acolo să facă poze, eu îi făceam poze, i-am arătat ce poze i-am făcut și mi-a zis iar că nu sunt bune.

Când m-am întors la un moment dat cumva el s-a pus în genunchi și mi-a zis: în poziția asta e bună poza? A scos inelul! Am rămas șocată, am plâns, mă uitam la el, dar nu mi vinea să cred că e momentul acesta”, a mai povestit Cosmina Adam, potrivit aceleiași surse.

Marele eveniment va avea loc în această vară sau în toamnă, iar fosta asistentă de la Acces Direct este extrem de emoționată și abia așteaptă să ajungă în fața altarului.

Citește și Cum trebuie să fie bărbatul perfect pentru Irisha. Mulți au acuzat-o pe vedeta Antena 1 de aroganță VIDEO EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...