EXCLUSIV

Cum trebuie să fie bărbatul perfect pentru Irisha. Mulți au acuzat-o pe vedeta Antena 1 de aroganță VIDEO EXCLUSIV

Rebeka Pascu 10.04.2023, 16:55

Irisha, pe numele său real Irina Ceban (34 de ani), din Republica Moldova, a devenit celebră după participările la „Survivor 2021” și la „Bravo, ai stil!”. În exclusivitate pentru Impact.ro, vedeta Antena 1 ne-a vorbit despre relații și despărțiri.

Ce relație are cu afaceristul turc Noyan Kirman, alături de care a petrecut într-un club

Există loc de prietenie, după o poveste de dragoste încheiată? Iată ce spune Irisha, din propria ei experiență: „Există prietenie după relație și o spun din experiență! Dintr-un sens, acea prietenie s-a format pentru că nu a fost o iubire adevărată sau suficient de intensă, dar, din celălalt sens, cu siguranță este însă iubire”, ne-a declarat Irisha, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Recent, artista a fost surprinsă la brațul afaceristului de succes Noyan Kirman, la ieșirea dintr-un club de fițe din București. Speculațiile au apărut imediat, însă superba brunetă neagă faptul că ar fi vorba despre o relație: „Eu și Noyan Kirman suntem prieteni de șapte ani. Am văzut știrile, toată lumea a crezut că suntem împreună și toată lumea mă felicita, dar nu aveți pentru ce să mă felicitați. Nu suntem împreună, nu formăm un cuplu”, ne-a spus Irisha.

Pe cât este însă de curtată, pe atât este și de selectivă! Iată ce pretenții are Irisha de la un bărbat: „Aș vorbi până mâine, dar cele trei puncte forte sunt: să fie inteligent, să mă facă să râd și să aibă grijă de nevoile mele!”, ne-a mai declarat ea, exclusiv pentru Impact.ro.

Ce spune despre bărbații care nu au bani ca să achite nota de plată la un restaurant

Întrebată de reporterul Impact.ro dacă a trecut vreodată prin experiența unei întâlniri în care bărbatul nu a achitat nota de plată, Irisha ne-a răspuns: „Nu mi s-a întâmplat niciodată să nu plătească bărbatul nota de plată! Îmi pare bine că nu am trecut prin asta, dar, dacă s-ar fi întâmplat, n-aș mai fi ieșit cu el a doua oară. M-au acuzat mulți cum pot aborda astfel de subiecte, mi-au zis că poate nu are bani sau nu își permite. Dacă nu ai, nu pretinzi! Nu sunt arogantă, dar toți dintre noi am muncit să ajungem undeva și când ajungi într-un anumit punct îți dorești ca bărbatul de lângă tine să fie potent financiar, cel puțin la fel de potent ca mine, ideal și mai bine”.

Urmăriți Impact.ro și pe