Nuntă întreruptă de polițiști într-o comună din Dolj. Ce amendă usturătoare a luat organizatorul petrecerii și ce s-a întâmplat cu invitații

Stan Filon 04.04.2021, 11:00
Nuntă întreruptă de polițiști într-o comună din Dolj. Ce amendă usturătoare a luat organizatorul petrecerii și ce s-a întâmplat cu invitații

O nuntă la care participau zeci de persoane a fost întreruptă de polițiștii doljeni! Petrecerea s-a terminat, după ce mascații au aflat de eveniment și au descins la locația respectivă. Nu mai puțin de 30 de persoane au fost sancționate, în frunte cu organizatorul petrecerii, un tânăr de 35 de ani.

Nuntă întreruptă de polițiști într-o comună din Dolj

Petrecerea a avut loc în localitatea Catane, mai exact satul Catanele Noi, din județul Dolj. Oamenii legii nu ar fi aflat niciodată de acest eveniment privat, dacă participanții la manifestare nu ar fi filmat totul cu telefoanele mobile și nu ar fi postat imagini live pe rețele de socializare. În scurt timp de la postarea imaginilor, petrecăreții s-au trezit la nuntă cu mascații și polițiștii, iar distracția s-a terminat brusc.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Băilești și Secției 8 Poliției Rurală Rast, precum și o grupa de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj care au stabilit că la o locația respectivă era în desfășurare o nuntă la care participau zeci de invitați.

Petrecăreții au primit amenzi foarte mari. Ginerică a fost cel mai afectat

Oamenii legii au identificat organizatorul petrecerii, în persoana unui bărbat de 35 de ani, din localitate, care a fost sancționat contravențional conform Legii 55/2020, cu o amenda în valoare de 15.000 de lei. De asemenea, polițiștii au identificat alte 30 de persoane participante la evenimentul privat, fiind aplicate 30 de sancțiuni contravenționale conform Legii 55/2020, în valoare totală de 23.000 lei.

”Verificările sunt continuate pentru identificarea tuturor persoanelor participante în vederea sancționării contravenționale a acestora. Facem precizarea că evenimentele private de tipul nunți, botezuri, mase festive sunt interzise. În situația în care forțele de ordine constată că prevederile legale privind organizarea de evenimente sunt încălcate, vor interveni cu fermitate și vor aplica sancțiuni contravenționale. Nu vor fi tolerate abateri de la normele legale”, a declarat Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Dolj.