Numerologie- vibrația lunii septembrie. Magia cifrei patru

Astrolog D. Mădă 06.09.2020, 21:30
Numerologie- vibrația lunii septembrie. Magia cifrei patru

Septembrie este o lună specială din punct de vedere numerologic deoarece energia ei dublează energia universală a anului în care ne aflăm. (2+0+2+0 = 4) În acestă energie dublă vom avea multe momente de tipul “aha”. Ceea ce este interesant, este faptul că luna Octombrie, care va fi condusă de energia lui 5, ne oferă ocazia unui preview pentru 2021 (an Universal 5). Însă să revenim la momentul actual care ne susține prin a integra, înțelege și trasmuta în totalitate lecțiile cifrei 4. Întrebarea la care suntem îndemnați să medităm în acestă lună este “Unde mai am de lucrat /crescut până la finele lui 2020?”

Vibrația lunii septembrie. Energia cifrei 4 se afla sub guvernarea lui Marte (acțiune, vitalitate)

Intervalul la care facem referire (Septembrie) ne cere să acționăm, însă influențați de arhetipul taurului și cel al fecioarei. “Acțiunile și planurile se vor desfășura cu pași mici (taur), prin multă munca și pragmatism (fecioara).” Patru este o energie care corespunde arhetipului Fecioara, ceea ce înseamnă că în acestă lună vom fi solicitați din punct de vedere mental, să acordăm o atenție mai mare detaliilor, a modului în care ne organizăm, a integrării informațiilor și lucrurilor dobândite pe vibrația 3. Indicat este ca în următoarea perioadă să dăm dovadă de mai multă responsabilitate și practicitate, focusându-ne pe situația actuală “nu ieși din pătrățica ta”.

4 este o energie înclinată către “smerenie și sacrificiu”. Este așadar un moment de reanalizare a propriului comportament, să privim în interiorul nostru și implicit către lucurile simple, care întotdeauna vor face diferența. De asemena, este o perioadă care îndeamnă să ne întoarcem atenția și către ceilalți, cei pe care îi iubim sau care poate trec prin momente mai delicate. Este important ca într-o perioadă condusă de cifra 4 să acordăm o atenție sporită propriei sănătăți, să avem grijă cum ne alimentăm și implicit a stării emoționale. Sub influența cifrei 4 pot apărea anumite probleme de sănătate, dacă nu suntem atenți la comportamentul nostru.

Modul în care alegem să ne raportăm la propriul sine, daca nu este unul blând și plin de compasiune, ne poate aduce anumite dezechilibre. Frustrările, auto-critica, amintirile negative, convingerile învechite toate acestea somatizează pe corpul fizic. O abordare diferită asupra modului de alimentație, una prin care să ne creștem imunitatea este rețeta perfectă. Energia Fecioarei ne îndeamnă să privim cu atenție și către locul de muncă, dând dovadă de meticulozitate și concentrare asupra a ceea ce avem de făcut și implicit asupra angajaților sau colegilor. Prin perseverență și migală vom putea culege roadele dorite.

Numerologie vibratia lunii cifra 4
Numerologie vibratia lunii cifra 4

E momentul să ne gândim și la bani

Este important într-o perioadă de vibrație 4 să acordăm o atenție sporită valorilor materiale. Arhetipul taurului ne îndrumă către munca susținută, constientizând că prin efort și răbdare, într-o perioadă de genul, nimic nu rămâne fără ecou. Este o perioadă bună de a face economii, iar tot ce are legătura cu agricultura, construcțiile, organizarea, știința și afacerile, ce ține de alimentație și medicină/terapii alternative sunt puternic susținute.

Este un interval în care sunt de evitat procesele, indicată fiind o abordare pe cale amiabila. “Sunt susținute doar acele acțiuni în instanță, unde legea și dreptatea sunt 100% de partea noastră.” Atenție la modul în care alegeți să acționați (Marte), daca energia este investită într-un mod dezordonat, atunci există anumite riscuri către accidente sau posibile conflicte. Și cum spune o vorbă din popor “cu răbdarea treci marea” cam despre asta este vorba și în luna Septembrie.

Aș adăuga în plus și faptul că avem nevoie de o abordare diferită a modului în care gândim, dând dovadă de mai multă maturitate și înțelepciune în tot ceea ce facem. Este timpul să privim realist și cu multă atenție, unde ne-a condus acest an și să ne focusăm atenția și energia spre a construi o nouă fundație. Atunci când enegia cifrei 4 conduce o perioadă de timp, nimic nu vine ușor, însă tot ce am elaborat în acestă perioadă va aduce rezultate durabile în timp. Pot beneficia de vibrația acestei luni cei născuți pe 4, 13, 23, 31 și persoanele cu vibrație numerologică 4 la destin (se adună toate cifrele din data de naștere).

Sursa informațională ~ “Mecanismele Astro ~ Numerologiei previzionale” (Barbara B.)

Ce s-a întâmplat cu celebra trupă Trident?
Urmăriți Impact.ro și pe