Horoscop septembrie, Mercur în Balanță. O gură de aer proaspăt în viața socială a zodiilor

Astrolog D. Mădă 06.09.2020, 19:01
Horoscop septembrie, Mercur în Balanță. O gură de aer proaspăt în viața socială a zodiilor

Mercur este planeta care reflectă modul în care gândim și comunicăm cu cei din jurul nostru. Este cea care ne oferă indicii despre inteligența, capacitatea de învățare și înțelepciunea unui nativ. Începând cu data de 05.09.2020 planeta Mercur își începe călătoria în semnul Balanței, aducând o gura de aer proaspăt în viața noastră socială, până în data de 27.09.2020.

Horoscop luna septembrie, cu Mercur în Balanță. Energia se îndreaptă către parteneriate

Energia acestui semn este una plină de veselie, perioadă în care ne vom simți mult mai deschiși și conectați în raport cu ceilalți.
Prin acest tranzit ne vom simți mult mai ușurați și plini de viață , ținând cont că în ultimele 3 săptamâni am fost nevoiți să analizăm și să despicăm firul în 14.

Balanța este un semn de aer, iar energia ei curge ușor aducând plus valoare tuturor semnelor zodiacale. Direcția dată de acest semn este cea a unei comunicări diplomatice, plină de amabilitate și oferind sentimentul de echilibru. Pentru că iubește să cântărească bine toate variantele înainte de a face orice declarație, pot exista situații în care luarea unei decizii să devină dificilă.

Mercur in Balanta. Viata sociala ne este influentata pozitiv
Mercur in Balanta. Viata sociala ne este influentata pozitiv

Energia Balanței este îndreptată către parteneriate, iar tranzitul lui Mercur prin acest semn ne aduce acel echilibru și nevoia de a păstra pacea în cadrul relațiilor (de orice natură), este ca o gură de oxigen aș spune, ținând cont de perioada dată. Acest tranzit ne inspira să luăm în considerare și punctele de vedere ale celorlalți, aducând o deschidere mai mare în cadrul relațiilor de prietenie. Acolo unde există tensiuni, acum este un moment bun în a discuta cu calm și prin diplomație orice problemă spinoasă.

Pe parcursul acestui tranzit, Mercur va face aspecte tensionate cu mai multe planete în special cu Jupiter, Pluton, Saturn și Marte. Aceste energii pot genera momente mai dificile, pe partea de vânzări, călătorii și comunicare în general. Folosindu-ne de abilitățile raționale, diplomatice și pacifiste ale acestui semn putem depăși orice obstacol.

Important de reținut:
14.10.2020 ~ 26.10.2020 Mercur retrograd în Scoprion
27.10.2020 ~ 03.11.2020 Mercur Retrograd în Balanță
03.11.2020~ 10.11.2020 Mercur în mers direct în Balanță

Despre tranzitul retrograd vom reveni într-un articol separat.

Urmăriți Impact.ro și pe