Numele surpriză care se alătură emisiunii Te cunosc de undeva. Va prelua rolul Ozanei Barabancea

Andra Daoud 11.04.2022, 18:44
Numele surpriză care se alătură emisiunii Te cunosc de undeva. Va prelua rolul Ozanei Barabancea

Show-ul Te cunosc de undeva vine cu numeroase surprize în sezonul următor. După plecarea lui Cosmin Seleși, producătorii au decis să facă unele schimbări și în ceea ce privește pregătirea concurenților. Astfel, încă un nume surpriză se va alătura echipei, după ce Antena 1 a anunțat deja că a cooptat-o pe Adriana Trandafir în echipă.

Numele surpriză care se alătură emisiunii Te cunosc de undeva

Cel de-al 17-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva vine cu surprize importante. Chiar dacă nu a fost anunțată data la care va începe, se știu deja concurenții, iar sezonul acesta aduce o noutate: toți concurenții vor fi grupați în echipe de câte doi. În plus, producătorii emisiunii au decis să nu îi mai implice pe jurați în procesul de pregătire a concurenților și au adus două nume noi în echipă.

Cristi Iacob se ocupa până acum de pregătirea concurenților pe partea de actorie, dar el va fi înlocuit de Adriana Trandafir. În plus, pentru pregătirea momentelor muzicale, cei de la Te cunosc de undeva au cooptat-o în echipă ce Crina Mardare, potrivit paginademedia.ro.

Am pornit la drum cu gândul că va fi ceva foarte distractiv şi uşor, mai ales că lucrez cu profesionişti în domeniu, însă pe parcurs ne-am dat seama că provocările sunt foarte mari.

Referinţele astea, care trebuie respectate în detaliu la Te cunosc de undeva, ne omoară! Eu nu sunt obişnuită să păstrez forma pieselor, tonalitatea, felul de a cânta al artistului, întotdeauna schimbam câte ceva, însă de data asta trebuie să respect în totalitate referinţa, ceea ce până şi mie, personal, îmi e foarte greu!

Se munceşte foarte mult, absolut toate cuplurile sunt foarte implicate, vin cu lecţia deja învăţată… e clar că în acest sezon sunt oameni care cântă, oameni foarte pasionaţi de muzică, care îşi dau toată silinţa ca momentele lor să fie unele memorabile, iar asta nu face decât să mă bucure!”, a spus Crina Mardare, potrivit aceleiași surse.

Numele surpriză care se alătură emisiunii Te cunosc de undeva. Va prelua misiunea Ozanei Barabancea
Crina Mardare este profesoară de canto și se alătură echipei Te cunosc de undeva

Cine sunt concurenții noului sezon

Așadar, în cel mai nou sezon al show-ului telespectatorii vor vedea doar cupluri de vedete, nu vor mai fi concurenți individuali. Opt perechi de vedete intră în show pentru a câștiga marele premiu. Acestea sunt:

  • Emi şi Cuza,
  • Ana şi Monica Odagiu,
  • Maria Buză şi Paula Chirilă,
  • Alexia Talavutis şi Dima Trofim,
  • Jazzy Jo şi Zarug,
  • Carmen Chindriş şi Romică Ţociu,
  • Ilona Brezoianu şi Florin Ristei,
  • Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu.

Componența juriului care va nota concurenții va rămâne acceași: Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Aurelian Temișan și Cristi Iacob. Gazdele emisiunii vor fi Alina Pușcaș și Pepe, după ce Cosmin Seleși a părăsit postul Antena 1 la finalul anului trecut.

Urmăriți Impact.ro și pe