Cine sunt concurenții de la „Te cunosc de undeva!” 2022. Surpriza uriașă de pe listă

Stan Filon 28.03.2022, 14:19
Cine sunt concurenții de la „Te cunosc de undeva!” 2022. Surpriza uriașă de pe listă

Antena 1 a anunțat că au început deja filmările pentru cel de-al 17-lea sezon al celebrei emisiuni „Te cunosc de undeva!”. Producătorii vin cu multe surprize pentru telespectatorii fideli, iar cu această ocazia au fost aflate și cele 8 cupluri care vor urca pe scena emisiunii. Și aici avem o surpriză uriașă, iar fanii „Te cunosc de undeva!” vor fi cu siguranță luați prin surprindere.

Cine sunt concurenții de la „Te cunosc de undeva!”

Așadar, au început filmările pentru cel de-al 17-lea sezon „Te cunosc de undeva!”, care va putea fi urmărit în curând, la Antena 1, iar show-ul vine cu o mulţime de surprize. Concurenţi unul şi unul au pornit în provocarea spectaculosului joc al transformărilor, într-un sezon al duetelor. Emi şi Cuza, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Alexia Talavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Carmen Chindriş şi Romică Ţociu, Ilona Brezoianu şi Florin Ristei şi Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu vor face spectacol la dublu, în curând la Antena 1. Totodată, începând din acest sezon, Pepe revine la celebra emisiune, însă din postura de prezentator, alături de Alina Puşcaş.

Dacă pentru Cuza, scena „Te cunosc de undeva!” nu este deloc străină, Emi participă pentru prima oară în calitate de concurent al transforming show-ului de la Antena 1. „Momentul când am primit invitaţia de a face echipă cu prietenul meu cel mai bun, Cuza, ne-a bucurat pe amândoi, pentru că el a mai fost acum vreo cinci ani cred, şi mi-a tot zis

Cine sunt concurentii de la Te cunosc de undeva!
Cine sunt concurentii de la Te cunosc de undeva!

Surpriză de proporții

„Emisiunea e foarte drăguţă, cu totul pe domeniul artistic- trebuie să cânţi, să dansezi, să imiţi….acum, că noi nu le avem nici cu cântatul, nici cu actoria, iar cu dansatul suntem

, ăsta să fie handicapul nostru. Noi suntem pregătiţi să fie fun şi să ne bucurăm de fiecare moment!”, a declarat Cuza, iar Emi a completat: „Din punct de vedere sufleteşte, pentru mine e o bucurie şi mai mare, pentru că era emisiunea preferată a bunicii mele, care tot timpul mă întreba: . Nu a mai apucat să mă vadă, dar ştiu că de acolo de unde e, e foarte bucuroasă pentru mine!”.

Pentru Zarug, show-ul este o noutate, însă „am primit propunerea de a participa cu reţinere şi oareşce frică. Eu sunt o fire foarte emotivă şi genul ăsta de performance foarte public mă şi sperie, dar mă şi ambiţionează să văd de ce sunt în stare. Mă reconfortează gândul că Jazzy Jo are multă experienţă pe scenă şi faptul că ea e, de fapt, care mă împinge să pot!”, a declarat acesta, în vreme ce partenera lui, Jazzy Jo, a completat: „Cum am primit propunerea?  Wow!  Cu braţele şi cu sufletul deschis, entuziasmată pentru nenumăratele schimbări de toate felurile prin care  o să trecem. Al meu partener şi prieten, Zarug, este delicios, click-uim împreună ceva de speriat! Abia aştept! E o provocare genială! Watch out for us, Zarug and Jo!”.

Romică Țociu face echipă cu Carmen Chindriș

Romică Țociu revine pe scena „Te cunosc de undeva!”, însă fără Cornel Palade. Va face de data această echipă şi spectacol la dublu Carmen Chindriş

„Pentru mine, participarea la acest transforming show reprezintă o provocare mare, cu bucurii, emoţii şi dorinţa de a excela şi a le arăta oamenilor că pasiunea pentru cântat şi actorie poate depăşi orice aşteptări. Vă promit că veţi cunoaşte o Carmen Chindriş cameleonică, ce se transformă de la un personaj la altul şi este fericită că poate trăi experienţe speciale, în cadrul acestui show minunat. Mai mult de atât, alături de Romică sunt sigură că echipa noastră va duce distracţia la cote maxime!”, a mărturisit Carmen, în vreme ce Romică a completat: „Sezonul acesta vom vedea lucruri foarte interesante la Te cunosc de undeva! şi spun asta pentru că şi concurenţii acestui sezon sunt unii foarte interesanţi. Sunt cupluri fenomenale, majoritatea vin din cu totul alte domenii, aşa că joacă la surpriză. Iar avantajul va fi clar al publicului, căci vor avea parte de foarte multe surprize!”, a mărturisit Romică Ţociu, care a mai completat: „E prima mea colaborare cu Carmen, am descoperit o fată extraordinară, un personaj foarte interesant, unde mai pui că vine şi dintr-o zonă unde bunul simţ şi calitatea omului sunt primordiale, vorbesc acum de Maramureş. O voi scoate din confortul de acolo şi o voi duce direct în cuşca cu lei de la Te cunosc de undeva!”.

„N-am nicio treabă cu muzica”

Marea surpriză a emisiunii o reprezintă Ionuț Rusu. Cunoscut după ce a apărut la iUmor, Ionuț Rusu a devenit rapid foarte popular, mai ales pentru filmulețele pe care le postează pe YouTube. Face echipă cu Anisia Gafton la „Te cunosc de undeva!” și rămâne de văzut cum se descurca…pe partea muzicală.

„În contextul în care eu n-am nicio treabă cu muzica, am fost întâi amuzat! Apoi mi-am amintit cât de mult îşi doreşte mama mea să particip la Te cunosc de undeva!, încă de când aveam eu 16 ani, deci am şanse să nu mă mai certe în viaţa mea pentru asta!. Fac echipă cu Anisia, care ştie să cânte, aşa că, în mod cert, măcar jumătate din melodie va fi ascultabilă. Pe jumătatea mea, oamenii pot să dea televizorul pe , e mai bine pentru ei! Eu cred că sunt aici ca să fiu un etalon pentru viitorii concurenţi, care vor ezita atunci când vor primi propunerea de a participa, crezând că nu sunt pregătiţi. Veţi avea mereu la dispoziţie replica , a declarat amuzat actorul Ionuţ Rusu.

Cel de-al 17-lea sezon „Te cunosc de undeva!” va avea premiera în curând la Antena 1. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul cu mari surprize, multă voie-bună și transformări fabuloase.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...