Numele noului patron de la FCSB a fost dezvăluit. Surpriză de proporții cine este și legătura cu Gigi Becali

Stan Filon, Radu Constantin 29.04.2023, 18:23
Numele noului patron de la FCSB a fost dezvăluit. Surpriză de proporții cine este și legătura cu Gigi Becali

Numele noului patron de la FCSB a fost dezvăluit, după ce Gigi Becali a declarat în nenumărate rânduri că vrea să renunțe la fotbal. Latifundiarul din Pipera a încercat să scape de acțiunile deținute de FCSB, însă nu a găsit sprijin în sânul propriei sale familii. Într-un final, se pare că a scăpat de ele.

Numele noului patron de la FCSB a fost dezvăluit

Așadar, Gigi Becali se pare că iese din fotbal, chiar dacă nimeni nu credea asta. După ce a încercat fără succes să paseze afacerea fiicelor sale, după care ginerelui său, se pare că milionarul și-a convins sora să preia pe numele ei acțiunile lui la FCSB.

Acum s-a aflat că noul proprietar din acte al FCSB a devenit Domnica Geambazi, sora lui Becali, anunță Orange Sport. Ea este mama lui Vasile Geambazi, șef la Viitorul Constanța și omul din spatele ridicării noii academii a FCSB din Berceni.

Numele noului patron de la FCSB a fost dezvaluit
Numele noului patron de la FCSB a fost dezvaluit

„Nu mai vreau pușcărie”

„Nici acțiunile nu le mai țin eu. O să găsesc o soluție. Fetele mi-au zis: ‘Nu, tată, nu avem nevoie. Nu vrem balamucul ăsta’. I-am zis la ginere… Mi-a zis fata: ‘Tată, te rog să-mi lași bărbatul în pace. Nu mai vreau pușcărie. Ai promis că nu mai stăm în țara asta, nu te-ai ținut de cuvânt, lasă-ne în pace, nu vrem pușcărie, vrem să stăm liniștiți’.

Nu am cui să le dau, poate le pun pe numele lu’ soră-mea până le vând. Gata, la revedere fotbal. Degeaba mă mai sunați, nu mai vreau fotbal”, a spus Becali într-o conferință de presă organizată luni, la palatul său din centrul Bucureștiului.

Totodată, s-a aflat și faptul că FCSB are un nou președinte al Consiliului de Administrație, așa cum Gigi Becali a dorit. Acesta este nimeni altul decât Mihai Stoica.

„De pe 24 aprilie sunt noul președinte al Consiliului de Administrației, în locul lui Gigi. Nu are cum să mai revină dacă a eliberat funcția. A zis clar ca nu se mai uită la meciuri. Era pe Sfântul Munte. Gigi a cedat şi acțiunile, sunt la cineva pus bine. A zis că iese, gata. S-a făcut cedarea. S-a întâmplat zilele trecute”, a comentat Meme.

Între timp, Gigi Becali a stabilit și prețul de vânzare al FCSB. După câteva calcule, milionarul a ajuns la concluzia că va ceda clubul celui care va plăti 25 de milioane de euro! Printre cei interesați de clubul sportiv se pare că sunt și cei mai bogați oameni din România, frații Pavăl.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...