Cum arată acum sora lui Gigi Becali. Domnica a fost surprinsă la un mall din București (Foto Exclusiv)

Badea Violeta 22.11.2022, 13:46

Pe Gigi Becali îl cunoaște toată lumea. Din anul 2003, acesta este patron la FCSB. În tot acest timp, omul de afaceri din Pipera a avut numeroase apariții pe micul ecran. Puțini știu, însă, că miliardarul mai are o soră, pe nume Domnica. Aceasta a preferat să ducă o viață mai discretă, ferită de lumina reflectoarelor, așa că românii nu au avut ocazia să o vadă foarte des. Iată cum arată acum sora lui Gigi Becali!

Sora lui Gigi Becali, surprinsă la cumpărături

Aproape în fiecare zi, Gigi Becali apare pe micul ecran și este cunoscut de întreaga țară, în special de microbiști. Puțini știu, însă, că latifundiarul din Pipera nu este singur la părinți.

Acesta a avut două surori. Din păcate, însă, una dintre ele a decedat la doar 44 de ani. Astfel, Gigi Becali o mai are pe Domnica, dar vorbește foarte rar despre ea în public.

În urmă cu puțin timp, însă, femeia a fost surprinsă de fotoreporterii Playtech Impact la cumpărături. Domnica a mers la un mall din București, unde a achiziționat câteva produse.

Ajunsă în parcarea supermarketului, sora lui Gigi Becali și-a așezat lucrurile cumpărate în portbagajul bolidului de lux pe care îl deține. Autoturismul pe care îl conduce Domnica Becali al valora în jur de 150.000 de euro.

Citește și De ce refuză sculptorul statuii lui Gigi Becali să curețe bustul vandalizat. „Eu i-am făcut-o, de pictat o poate picta oricine”. Cum poate fi salvată. Exclusiv!

Domnica Becali 1
Domnica Becali 

Gigi Becali, relație specială cu sora sa

Sora patronului de la FCSB este căsătorită cu Constantin Geambazi și a făcut parte multă vreme din corul unei biserici, fiind o persoană extrem de credincioasă, precum celebrul ei frate.

Domnica și Gigi Becali au o relație specială și seamănă foarte mult. Cei doi dețin un cimitir dedicat pruncilor care au încetat din viață înainte de a fi creștinați.

„Mă duceam cu sora mea, de exemplu unde erau cămine de copii, că ei nu erau botezați, și eu botezam câte 100 de copii odată. La o femeie care face avort nu se iartă păcatul decât prin botez.

Și eu, ca să le ierte păcatele la femei, și plăteam eu bani de le lua la 100 de copii hăinuțe de botez și luăm pentru fiecare femeie un copil sau doi.”, povestea omul de afaceri din Pipera pentru România T, în urmă cu ceva timp.

Citește și Ce face mama lui Gigi Becali în fiecare dimineață la ora 6.00: “Îți dai seama ce dragoste?”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...